Vali Tekbıyıkoğlu, beton yolda incelemelerde bulundu

Vali Tekbıyıkoğlu, beton yolda incelemelerde bulundu
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Delice İlçesine bağlı; İmirli, Sahçalı, Gözükızıllı, Meşeyayla, Hamisbeyli Çatallı grup köy yolunda incelemelerde bulundu.

BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
2021 yılında yapılan 18.5 kilometre uzunluğundaki beton yolda incelemede bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, incelemenin ardından Hamisbeyli Çatallı köyüne geçerek burada vatandaşlar ile bir araya geldi. Yolların kaliteli olduğunu ve keyifli bir yolculuk yaşadıklarını dile getirdi. Ziyarette bulundukları köylerde vatandaşların kendilerini güler yüzle karşıladıklarını ve bu durumdan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Tekbıyıkoğlu, beton yol çalışmalarının devam edeceğini belirtti.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI 
Köylerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar ise emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Tekbıyıkoğlu, daha sonra Hamisbeyli Çatallı Köyü’nde bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden camide incelemelerde bulunmasının ardından vatandaşlarla birlikte Cuma Namazını eda etti.Yapılan yol denetimlerinde Delice Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve ilgili birim müdürleri hazır bulundu.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.