Vekil aday adayı Taşkın, saha ziyaretlerini sürdürüyor 

Vekil aday adayı Taşkın, saha ziyaretlerini sürdürüyor 
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ertan Taşkın, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında Av. Ertan Taşkın, çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale’nin Cadde ve sokaklarında vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinleyen Taşkın, Kırıkkale için yapılacak çalışmalarını anlatıyor. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla önümüzdeki süreçte başarılı şekilde hizmetler yapacaklarını belirten Taşkın, “Geçmişte olduğu gibi memleketimizden asla kopmadık. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın emrindeyiz” dedi. 

MÜCADELEMİZ KIRIKKALE İÇİN 
Çarşıda, pazarda, caddede, sokakta Kırıkkale’nin hemen hemen her köşesinde bulunan insanlarla bağını koparmayan Taşkın, 25.26. Dönem genel seçimi kapsamında İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adaylığı, 27. Dönemde Kırıkkale milletvekili aday adayı, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimde ise Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığına 28. Dönem Kırıkkale milletvekili aday adaylığını da ekledi. Yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu belirten Taşkın, bütün mücadelesini Kırıkkale için harcayacaklarını söyledi. 

BİZLER DAİMA SAHADAYIZ 
İftar sonrası vatandaşlarla çay sohbetlerinde buluşan Taşkın, halkın gönüllerini kazanmak için çalışma sergiliyor. AK Parti’nin geçmişte olduğu gibi yeni dönem içinde hazır olduğunu vurgulayan Taşkın, “Halkımızla aramızda asla ve asla bir mesafe koymadan onların talepleri, yönlendirmeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sergileyeceğiz. İnşallah Kırıkkale ve kendimiz adına en hayırlısı olur. Bu memleket bizim. Şehrimizin her alanda gelişmesi için daima sahadayız” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.