VK video indirme nasıl yapılır? VK video dönüştürücü

VK video indirme nasıl yapılır? VK video dönüştürücü
Birçoğumuz internette karşımıza çıkan ve çok hoşumuza giden videoları bilgisayarımıza veya akıllı mobil cihazımıza indirmek istemişizdir. Bazı uygulamalar ve web siteleri bu videoları direkt olarak indirmemize olanak sağlarken bazıları ise videoları indirmemize izin vermez. Bu yazımızda ise Rusya merkezli popüler sosyal medya uygulaması VK’dan nasıl video indirilir onu anlatacağız. Siz değerli okuyucularımıza, VK video indirme nasıl yapılır? ve VK video dönüştürücü nasıl kullanılır? sorularının cevaplarını

POGRAMSIZ VK VİDEOSU İNDİRMEK
Varsayalım sıkı bir VK kullanıcısısınız ve sosyal medyada gezindiğiniz bir anda çok hoşunuza giden bir videoya rastladınız. Bu videoyu kendi sosyal medya hesaplarınızda paylaşmak veya arkadaşlarınıza göndermek istiyorsunuz ancak nasıl indireceğinizi bilmiyorsunuz ve programsız şekilde VK videosu indirmek istiyorsunuz. Peki, bu can sıkıcı durumdan kurtulmak için ne yapmanız gerekiyor. İnanın işin içinden çıkmak çok kolay. 

VK.COM’DAN VİDEO İNDİRME
VK videosu indirmek için, beğendiniz videonun linkini kopyalamanız ve Google arama motoruna ‘VK video indirme’ yazmanız gerekmektedir. Arama sonuçlarında karşınıza çıkan çeviricilerden birine tıklamanız ve bu internet sitesinde karşınıza çıkan ‘video bağlantınızı buraya yapıştırın’ kısmına kopyalamış olduğunuz linki yapıştırmanız gerekmektedir. Ardından ‘videoyu dönüştür’ butonuna tıklamanız ve videonun dönüştürülmesini beklemeniz gerekmektedir. Daha sonra kullanmış olduğunuz site karşınıza ‘videoyu indir’ butonu çıkaracaktır. Son olarak bu butona tıklamanız gerekmektedir. Videonuz cihazınıza indirilecektir.

VK.COM’DAN MÜZİK İNDİRME
VK.com’dan indirebilecekleriniz sadece videoyla sınırlı değil. VK’da hoşunuza giden müzik (ses) dosyalarını da cihazınıza indirebilirsiniz. VK’da müzik dosyası indirmek için ‘savefrom’ web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu web sitesine girdikten sonra, VK.com’dan kopyalamış olduğunuz ses dosyasını burada yer alan ‘Download audio files’ kısmına yapıştırmanız gerekiyor. Ardından dönüştür butonuna tıklamanız ve ses dosyası dönüştürülene kadar beklemeniz gerekiyor. Son olarak karşınıza çıkan indir butonuna tıklayarak ses dosyasını indirebilirsiniz.

VK.COM’DAN OYNATMA LİSTESİ İNDİRME
İndirebilecekleriniz bununla da sınırlı değil. Buradan bir oynatma listesi bile indirebilirsiniz. VK’dan oynatma listesi indirebilmek yine savefrom web sitesine girmeniz ve burada ‘Download a playlist’ butonuna tıklamanız gerekiyor. Ardından VK.com’dan kopyaladığınız oynatma listesinin linkini yapıştırmanız ve linki dönüştürmeniz gerekiyor. Bir süre bekledikten sonra karşınıza çıkan indir butonuna tıklayarak, oynatma listesini indirebilirsiniz. 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.