Vural’dan prim sözü

Vural’dan prim sözü
Kırıkkale’de yaptığı çalışmalarla ekonomik alanda adından söz ettiren Vural Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve taraftar gruplarına prim açıkladı.

TAKIMA 20 BİN,  TARAFTARA 5 BİN

Kırıkkale ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde yatırım yapan Vural Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve taraftar gruplarına prim açıkladı. Takıma 20 bin taraftar gruplarına ise ayrı ayrı 5 bin TL prim açıkladı.  Vural yaptığı açıklamada takımın şampiyon olması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

GEÇMİŞTE DE ŞİMDİ DE YANINIZDA OLDUK

Vural Han Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, Bölgesel Amatör Lig 6´ncı grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a Takıma 20 bin taraftar gruplarına ise ayrı ayrı 5 bin TL prim açıkladı. Vural, Kırıkkalespor´un en güzel yerleri hak ettiğini dile getirdi.

ŞEHRİMİZİN TAKIMINA SAHİP ÇIKIYORUZ

Vural, “Bizler Kırıkkale´de yaşayan ve burada kazandığımızı bu topraklara harcayan insanlarız. Bu yüzdendir ki şehrimizin takımına sahip çıkıyoruz ve de bu başarının daha da ileriye taşınmasını amaç ediyoruz.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.