Yahşi Kent için konteynerler hazırlanıyor 

Yahşi Kent için konteynerler hazırlanıyor 
Depremzedelerin yaralarının sarılması için depremin ilk günü Konut Tipi Konteyner kampanyası başlatan Yahşihan Belediyesi'nin kampanyası devam ediyor.

CANLI YAYIN DÜZENLENECEK 
Yahşihan Belediyesi tarafından depremzedelere destek amacıyla başlatılan Konut Tipi Konteyner kampanyası emin adımlarla hedefine ilerliyor. 50 konteyner hedefiyle başlatılan kampanya çerçevesinde şuana kadar 29 konteyner toplanırken, kalan 21 konteyner için yardımseverlerin desteğinin beklendiği hatırlatıldı. Aksaray'a gidip konteyner yapımını yerinde inceleyen Türkyılmaz, çekmiş olduğu video ile konteyneri tanıttı. Konteyner kampanyası hedefine ulaşmak için Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından canlı yayında kampanya başlatılacak. Canlı yayına Kırıkkale'nin tanınmış simaları katılarak kampanyaya destek olacak.

HER KESİMDEN YARDIMLAR GELİYOR 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından yapılan açıklamada “Deprem bölgesi için sizlerden gelen bağışlarla yaptırdığımız Konut Tipi Konteynerlerimizi inşallah en kısa zamanda teslim edeceğiz. Kampanyamıza başladığımızdan bu yana çocuğundan yaşlısına yardımlar geliyor. Hepsinden Allah razı olsun. Bağış kampanyamızı en kısa zamanda sonlandıracağız. Az çok demeden 1 TL bile olsa yardımda bulunan herkese saygılar sunuyorum. Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Konteyner bedelleri için bu hafta canlı yayında kampanya başlatacağız. Umarım hedefimize ulaşırız. Kampanyaya destek vermek isteyenler için ibanımız TR330001200967400007000028 HalkBank Yahşihan Belediyesi” ifadelerine yer verildi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.