Yahşihan’da en güzel birliktelik

Yahşihan’da en güzel birliktelik
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine Yahşihan Belediyesi tarafından kurulacak olan ‘Yahşi Kent’ için düzenlenen konteyner bağış kampanyası için canlı yayın gerçekleştirildi.

YARDIMLAR HERKESİ DUYGULANDIRDI 
Üretken belediyecilik anlayışıyla çalışma gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi, ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen deprem bölgelerinin yaralarını sarmak amacıyla mücadele sergiliyor. Depremzedeler için ‘Konteyner Kent’ kampanyası başlatan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın önderliğinde Kırıkkale’nin önde gelen 16 ismi, Kırıkkale TV, Gazetekale ve Yahşihan Belediyesi’nin ortak canlı yayınında buluştu.  Depremzedelerin konaklaması amacıyla oluşturulan ‘Konut Tipi Konteyner Bağış Kampanyası’ büyük ilgi gördü.

2 MİLYON 751 BİN TL PARA TOPLANDI 
“Haydi, Kırıkkale’m Tek Yürek Olalım” sloganıyla yayının günler öncesinden duyurunun yapıldığı kampanyayı binlerce kişi izledi. Yayın esnasında konukların telefonlarına ve yayında bulunan numaralara adeta çağrı yağdı. Oyuncak almak için kumbarasında para biriktirenlerden, Umreye gitmek için para biriktirenlerden ve daha birçok yapılan bağışlar herkesi duygulandırdı. Yayının sonunda Yahşihan Belediyesi’nin resmi IBAN hesabına gönderilen bugüne kadar gönderilen toplam para miktarı 2 milyon 751 bin TL oldu. Yayın öncesi 50 olarak hedef konulan bağış kampanyası, 5 adet konteyner kent ile toplamda 55’e ulaştı. 

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, bağış yapan ve bu konuda destek veren herkese sonsuz teşekkür etti. Yaraları hep birlikte saracaklarını vurgulayan Türkyılmaz, “Kırıkkale halkına, Yahşihan halkına, buraya 1 TL dahi destek gönderen herkese sonsuz teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlu süreci atlatacağız. Halkımızın yaralarını el birliğiyle saracağız. Allah, inşallah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Canlı yayınımıza katılan ve emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.