Yahşihangücü, Valilik Kupasında iddialı

Yahşihangücü, Valilik Kupasında iddialı
Kırıkkale’nin il oluşunun 30. yıl dönümü nedeniyle Kırıkkale Valiliği “Futbol Turnuvası” düzenliyor. Turnuvaya Yahşihan ilçesinden katılan Yahşihangücü Futbol Takımı, kupada iddialı. Takım Antrenörü Semih Serhat Göçer, şampiyon olmak istediklerini belirtti.

TURNUVA FUTBOLA TEŞVİK EDECEK

Yahşihan’ın tanınmış simalarının yer aldığı Yahşihangücü Futbol Takımı, önceki gün başvuru yaparak turnuvaya katıldı. “Kupada biz de varız” diyen Takım Başkanı Abdurrahman Akkuzulu, “Öncelikle valimize böyle bir organizasyon başlattığı için teşekkür ediyorum. Son zamanlarda gençler futboldan uzak kaldı. Bu organizasyon gençlerimizi futbola teşvik edecek. Yahşihangücü ve Yahşihan Belediyesi olarak Valilik Kupası kapsamında bu turnuvaya her türlü destek vermeye hazırız” dedi.

FAİR-PLAY ÇAĞRISI

Takım Antrenörü Semih Serhat Göçer ise şöyle konuştu; “Öncelikle amacımız sahada ter atmak, spor yapmak. Takımımızda daha önce ilimiz amatör kulüplerinde oynamış önemli isimler var. Takım arkadaşlarımızla birlikte antrenmanlara başladık. Amacımız sahada dostça ve fair-play çerçevesinde mücadele ederek, kupanın şampiyonu olmak. İlimizde ve ilçemizde özlenen futbol ateşini sahada sergileyerek, futbolseverlere keyifli anlar yaşatmak istiyoruz.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.