Yahşihan’ın gururu İtalya yolcusu

Yahşihan’ın gururu İtalya yolcusu
Dart Yıldız Erkeklerde Türkiye şampiyonu olan Mustafa Kılıçkaya, İtalya’da düzenlenecek olan ‘Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasına’ katılmak için yola çıktı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde ikamet eden Yahşihanlı Nail Kılıçkaya’nın oğlu Mustafa Kılıçkaya, Türkiye Bocce-Bowling ve Dart Federasyonu'nun düzenlediği Dart Yıldız Erkeklerde geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye şampiyonu olmuştu. Türkiye şampiyonu Kılıçkaya, İtalya’da düzenlenecek olan ‘Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasına’ katılmak için yola çıktı.

TÜRKİYE’Yİ GURURLANDIRACAĞIM

İtalya'da düzenlenecek şampiyonada ülkemizi temsil edecek olan milli sporcu Kılıçkaya, altın madalyayı kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi. Kırıkkale’nin ve Bilecik’in gururu olan Kılıçkaya, şimdi dünya şampiyonu olmak için İtalya’ya yola çıktı. Ailesinin yolcu ettiği Kılıçkaya, “Çok mutluyum. Türkiye’yi temsil etmek büyük bir gurur. Öncelikle beni yetiştiren aileme ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. İnşallah altın madalyayı kazanarak Türkiye’yi gururlandıracağım” dedi. Kılıçkaya, daha önce Antalya'da düzenlenen turnuvada Yıldız erkeklerde 1’inci, Genç Erkeklerde ise 3’üncü olmuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.