Yahşihanspor’dan iddialı başlangıç

Yahşihanspor’dan iddialı başlangıç
Yahşihanspor’da yeni oluşturulan yönetimin ardından takıma kazandırılan futbolcular için imza töreni düzenlendi.

Gazetekale / Burak Çalışkan

Yahşihanspor’da yeni oluşturulan yönetimin ardından takıma kazandırılan futbolcular için imza töreni düzenlendi.

İmza töreni Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın makamında gerçekleşti. Törene Kulüp Başkanı Bülent Delice, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncular katıldı. Törende dört eski profesyonel futbolcuya imza attırıldı. Daha önce Kırıkkalespor’da futbol oynamış Coşkun Ağrı, Veysi Durmaz, Engin Akbaş ve Celal Özcan’a imza attıran Yahşihanspor sezona ne kadar iddialı başladığını gösterdi. Törende imzaları Onursal Başkan Osman Türkyılmaz attı.
2019-2020 Sezonunun başlangıcını yapan ve birçok eski profesyonel ismi kadrosuna katan Yahşihanspor yönetimi Başkan Türkyılmaz’a takımın 71 numaralı formasını hediye etti

Törende konuşan Türkyılmaz; “ İnşallah güzel başarılara imza atarsınız ve yeni nesil sizi örnek alarak yetişir. İmkânlar çerçevesinde yardımcı olacağım. Malzeme, araç ve eleman yardımı yapacağız. Sizlerden tek ricam, altyapıdan gelecek çocuklara abilik yaparak örnek olmanız.” ifadelerini kullandı.

ALIN TERLERİNİN KARŞILIĞINI VERELİM
Kulüp yönetiminden oyuncuların emeklerinin karşılığının zamanında verilmesini isteyen Türkyılmaz; “Oyuncuların alın terlerini hemen verelim. Yahşihan her konuda örnek olan bir belediye futbol konusunda da örnek olalım. Takımımızda ev geçindiren oyuncularımız var, alın terlerinin karşılığını hemen verelim.”  dedi.

BURAYA BAYRAĞI DİKTİK SAHAYADA DİKECEĞİZ
Burada konuşan takım başkanı Bülent Delice; “ Bize vermiş olduğunuz imkânlar için çok teşekkür ederiz. Yahşihanspor olarak Kırıkkale’de çok ileri seviyelere geleceğiz. Biz buraya bayrağı diktik, sahaya da dikeceğiz.” ifadelerini kullandı. 
 

    
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.