Yemenliler için yardım kermesi

Yemenliler için yardım kermesi
Karakeçili Kaymakamlığı tarafından Yemen'e yardım kermesi düzenlendi.

Karakeçili Kaymakamlığı tarafından Yemen'e yardım kermesi düzenlendi. Kaymakam Kemal Sefa Gökmenoğlu, , Türk milletinin tarih boyunca mazlumların, kimsesizlerin, aç ve açıkta kalanların yanında olduğunu söyledi.

OKULLAR STANT OLUŞTURDU

Karakeçili Çok Programlı Spor Salonunda düzenlenen kermese, Kaymakam Kemal Sefa Gökmenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, kamu kurumu temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Her okulun kendi standını oluşturduğu kermesten elde edilecek gelirin tamamı Yemen'deki ihtiyaç sahipleri için açılan yardım hesabına aktarılacak.

ÖRF, ADET VE KÜLTÜRLER

Kaymakam Gökmenoğlu, , Türk milletinin tarih boyunca mazlumların, kimsesizlerin, aç ve açıkta kalanların yanında olduğunu söyledi. Yemen'de bir açlık dramı yaşandığını vurgulayan Gökmenoğlu, "Milletimiz, dininin ve geçmişten gelen örf adet ve kültürünün gereği olarak bu açlığa sessiz kalmadığını yardım kampanyaları ile ortaya koydu. Karakeçili ilçesi olarak bizler de imkanlarımız ölçüsünde kaymakamlığımız, belediyemiz, esnafımız, okullarımız ve velilerimizin yardımıyla bu kermesi düzenledik." dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.