Yenişehir kavşağı bayrama bitecek 

Yenişehir kavşağı bayrama bitecek 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan ‘Yahşihan Farklı Seviyeli Kavşak çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

KARAYOLLARININ HUMMALI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR 
İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde bulunan ve tam 43 ili birbirine bağlayan Kırıkkale’de, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yahşihan ilçesi Yenişehir anayol güzergahı üzerinde yapılan ‘Yahşihan Farklı Seviyeli Kavşak’ çalışmalarında sona yaklaşıldı. Günlük binlerce, tatil ve bayramlarda ise on binlerce aracın geçiş yaptığı güzergahta köprülü kavşağın Ramazan Bayramı’na yetiştirilmesi planlanıyor. 

TRAFİK ÖNEMLİ DÜZEYDE RAHATLAYACAK 
Karayolları ekiplerince sürdürülen çalışmaların devam ettiği köprülü kavşak, Ramazan Bayramı’nda köprünün üst kısmından ulaşım sağlanacağı belirtildi.  Köprülü kavşağın tamamen bitmesi durumunda ise Kırıkkale-Ankara, Kırıkkale-Samsun ve Kırıkkale-Kırşehir güzergahlarındaki karayollarında araç trafiğinin önemli düzeyde rahatlaması amaçlanıyor.

BAKAN, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ 
Yüksek Hızlı Tren çalışmalarını incelemek üzere Kırıkkale’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprülü kavşak çalışmalarını da yerinde inceledi. Ulaşım alanında yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Kırıkkale’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilk olarak yapımı hızla devam eden Yahşihan Farklı Seviyeli Kavşak’ta incelemelerde bulundu. 

KISA SÜRE İÇİNDE HİZMETE AÇILACAK 
Kırıkkale Vali Vekili Ahmet Sait Kurnaz tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alırken, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve birim amirleri de hazır bulundu.  Karaismailoğlu, Kırıkkale-Ankara arası karayolu ulaşımını önemli ölçüde rahatlatacak olan Yahşihan Farklı Seviyeli Kavşağın kısa sürede hizmete gireceğini belirtti.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.