Yenişehir Mahallesinde asfalt çalışmaları sürüyor

Yenişehir Mahallesinde asfalt çalışmaları sürüyor
Yahşihan Belediyesi asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Cumhuriyet Caddesi’nde biten asfalt çalışması sonrası Yenişehir Mahallesi’ne geçen ekipler tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor.

YAHŞİHAN’IMIZ EN İYİSİNİ HAK EDİYOR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın göreve geldikten sonra altyapısını baştan sona yenilediği Yahşihan ilçesinde üstyapı çalışmaları da devam ediyor. İlçe genelinde asfalt çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Yahşihan Belediyesi ekipleri Cumhuriyet Caddesi’nde ki asfalt çalışmalarını tamamladı. Yenişehir Mahallesinde asfalt çalışmalarına devam eden ekipler en kısa zamanda ilçenin her yerini asfalta kavuşturacak.” 


ÖZVERİLİ MÜCADELE SERGİLENİYOR 
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçede her yere asfalt atılacağını belirterek, “Yahşihan Belediyesi olarak ilçemizin tüm mahallelerinde asfaltlama çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Yahşihan’ımız hep en iyisini hak ediyor. Altyapısını tamamladığımız Yahşihan ilçemizde şimdi ne kanal kokusu kaldı ne de su kesintileri. Asfaltımızda bittiği zaman her şey daha güzel olacak. Şimdi Yenişehir Mahallesinde kalan yerden asfalt çalışmalarımıza başladık. En kısa zamanda bitirmeyi planlıyoruz.” 

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.