Yeşil vadi birliği toplandı

Yeşil vadi birliği toplandı
Belediyeler Yeşil Vadi Su Birliği ve Katı Atık Birliği Meclis toplantıları Belediye meclis salonunda ayrı ayrı gerçekleşti.

Belediyeler Yeşil Vadi Su Birliği ve Katı Atık Birliği Meclis toplantıları Belediye meclis salonunda ayrı ayrı gerçekleşti.

 

Düzenlenen toplantılarda Katı Atık Birliği ve Yeşil Vadi Su Birliği Belediye meclis salonunda ayrı ayrı gerçekleşti. İlk olarak Katı Atık Birliği Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantı geçici divanın oluşturulmasının ardından birlik başkanın seçimi yapıldı.   Katı Atık Birliği Başkanlığına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 1. Başkan vekilliğine Mutlu Erol Bakır seçildi.  Birlik Başkan seçiminin ardından kâtip üyeler ve Birlik encümen Üyeleri seçildi.   Seçimlerin ardından ise gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

Katı Atık Birliği Meclis toplantısının ardından Yeşil Vadi Su Birliği meclis toplantısı gerçekleştirildi.   Toplantı geçici divanın oluşturulmasının ardından birlik başkanın seçimi yapıldı.   Yeşil Vadi Su Birliği Başkanlığına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 1. Başkan vekilliğine Hafize Yıldız seçildi. Birlik Başkan seçiminin ardından kâtip üyeler ve Birlik encümen Üyeleri seçildi.   Seçimlerin ardından ise gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.