YİBO öğrencileri Çanakkale’de

YİBO öğrencileri Çanakkale’de
YİBO öğrencileri Çanakkale’de...Hüseyin Kâhya Yatılı Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında destanın yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret ettiler.
Hüseyin Kâhya Yatılı Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında destanın yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret ettiler.
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Yahşihan Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen ziyarette, Hüseyin Kâhya Yatılı Bölge Okulu (YİBO) öğrencileri sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında destanın yazıldığı Çanakkale’yi gezdiler.  Geziye 40 öğrenci ile birlikte 6 idareci ve öğretmen katıldı. Bu toprakların vatan olmasında çok önemli bir yeri olan Çanakkale Zaferinin yapıldığı yerleri gezen öğrenciler ve öğretmenler duygu dolu anlar yaşadılar. Gelibolu Yarımadasında bulunan Seddülbahir, Conk Bayırı, 57.Piyade Alayı Şehitliği, Şehitler Abidesi başta olmak üzere tüm şehitlikler, tabyalar ve savaşın yaşandığı yerler öğrencilere gezdirildi. SON DERECE FAYDALI OLDU Okul Müdür Abdulbaki Akgün, manevi değeri çok yüksek olan Çanakkale gezisinin yapılmasında maddi yönden katkılarını esirgemeyen Yahşihan Belediye Başkanlığına teşekkür etti. Müdür yardımcısı Şerafettin Dinçer’de, kafile başkanı olarak gezinin öğrenciler için son derece faydalı geçtiğini, hem derslerde öğrendikleri konuları yerinde gördüklerini, hem de milli duygularının coşkunluğunu yaşadıklarını belirtti. YİBO öğrencileri Çanakkale’de bir önceki haberimiz Fetö sanıkları hakim karşısında haberini okuyabilirsiniz.

YİBO-öğrencileri-Çanakkale’de.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.