Yılmazer’den tavsiye açıklaması

Yılmazer’den tavsiye açıklaması
AK Parti’den 27. dönem milletvekili aday adayı olan Av. Mehmet Yılmazer, Başbakan Binali Yıldırım’ın Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirdiği miting sonrası açıklamalarda bulundu. Yılmazer’den tavsiye açıklaması

Yılmazer’den tavsiye açıklaması

AK Parti’den 27. dönem milletvekili aday adayı olan Av. Mehmet Yılmazer, Başbakan Binali Yıldırım’ın Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirdiği miting sonrası açıklamalarda bulundu.
Yılmazer, “Ak Parti mitingi sonrası dava arkadaşlarımıza tavsiyelerim. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı meydan düzenlemesinde başarılıydı. Yaptığı organizasyonlarda da başarılı. Sayın Saygılı’nın bu yönünden seçime 10 gün kala yapılacak bütün siyasi organizasyonlarda azami ölçüde yararlanılmalı. Kırıkkale Milletvekilimiz Mehmet Demir seçime 10 gün kala yapılacak bütün siyasi organizasyonların “planlama koordinatörü” olarak görev yapabilir. Seçim tecrübesi yüksek bu isim detaylı çalışmaları ile katkı sağlayacaktır. “Kırıkkale Milletvekilimiz Abdullah Öztürk özellikle Keskin bölgemizde şahsı ve İl Yönetim kademelerinin desteği ile etkin bir çalışma yürütmelidir. Örneğin son 10 günün her bir günü il teşkilatımız farkı bir kademesi Sayın Öztürk ile farklı tema ve çeşitlilikte seçim çalışmaları yapabilir. İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen milletvekili listesinin oluşmasında etkili olmuştur. 1. Sıra adayımızı patimize en yüksek oyu aldırabileceği için onaylamış, kabullenmiş ve desteklemiştir.”
2. Sıra Adayı En Doğru Aday
“2.sıra adayımıza ise 57 aday adayı içinde en etkili aday olacağına inanarak doğrudan destek vermiştir. (İl başkanının her adaya eşit mesafede durmadan, en iyi sonucu alacağı adayı destekleme hakkı vardır. Bir tercih yapması doğaldır.) Liste belirlemede gösterdiği siyasi başarıyı seçim sonuçlarına da yansıtması için Kırıkkale’deki Ak Parti Belediye Başkanları, Kırıkkale Milletvekilleri ve Ak Parti’ye gönül vermiş STK’lar ile “Son 10 gün seçim planlaması”nı birlikte yapmalı ve elde edilecek başarıyı paylaşmalıdır.” “MHP İl Başkanlığı ve MHP Milletvekilleri ile birlikte Cumhur İttifakı vurgusunu daha da ön plana çıkaracak ortak çalışmalar yapılmalıdır. Sayın Ramazan Can telefon mesajları ve bazı toplantılar ile sınırlı kalan Ak Parti hizmetlerini anlatan paylaşımlarını birkaç basamak daha yükselterek, bunları anlatacak mecraları çeşitlendirmelidir. Örneğin mahalli gazetelere verilecek birkaç tam sayfalık ilanlar (gazetelerin internet sayfaları dahil) ve sosyal medyayı çok etkin kullanarak, billboardlar aracılığı ile bu çeşitlendirme yapılabilir.” “Ak Parti Milletvekillerimizden hemşerilerimiz seçimlerin önemi dışında başka şeyler de duymak istiyorlar. Sayın adaylarımız Kırıkkale’nin temel ve detay sorunlarına ne kadar hakim olduklarını ve Kırıkkale özelinde yüksek ölçekli “yapılandırılmış projelerini” bir an önce kamuoyu ile paylaşmalıdır. Kadın milletvekili aday adaylarımız seçimlere çok ciddi katkı sağlayacak profile sahipler.” “Kendilerinin donanımından, Kırıkkale’deki yüksek itibarlarından yararlanılmalıdır. Kadın kolları başkanımız yüklendiği sorumluluğun bilinci ile ses getirecek çalışmalar yapmalıdır. Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki farklar kamuoyuna etkin biçimde anlatılmalıdır. FETÖ’nün 15 Temmuz’da şehit ettiği Ak Partimizin efsane reklamcısı Erol Olçok’un “Seçimlerde özellikle son 10 gün belirleyicidir” sözü unutulmamalı ve bu çalışmalar bu bilinç ile yapılmalıdır.” Bi Önceki Haberimiz Berberlerin Bayram Mesaisi Haberine Geçebilirsiniz.

Yılmazer’den-açıklama1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.