Yok böyle bir nikah!

Yok böyle bir nikah!
Kırıkkale’de kıyılan bir nikahta Türkiye’de eşine az rastlanan bir durum gerçekleşti. Evlenen damadın, damadın şahidi ve nikahı kıyan belediye başkanının da adı Osman Türkyılmaz’dı. 3’ününde isminin aynı olması herkesi şaşırttı.

UZUN YILLAR HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK

31 Mart yerel seçimlerinde Yahşihan Belediye Başkanı seçilen Osman Türkyılmaz, bu defa ilginç bir nikah kıyımı gerçekleştirdi. Hacer-Necati Özhan çiftinin kızları Ebru Özhan ile Nurcan-Ali Türkyılmaz çiftinin oğlu Osman Türkyılmaz, dün düzenlenen törenle dünya evine girdi. Nikahlarının kıyılması için Yahşihan Belediyesine başvuran Ebru Özhan ve Osman Türkyılmaz isimli genç çiftin nikahında ilginç bir durum meydana geldi. Damadın adı, şahidin adı ve nikahı kıyan belediye başkanının adı Osman Türkyılmaz’dı. Davetliler uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir nikaha şahitlik etti.

TÜRKYILMAZ’DAN KUR'AN-I KERİM HEDİYESİ

Nikah töreninde imzaların atılmasının ardından Başkan Osman Türkyılmaz tarafından çifte evlenme cüzdanı verildi. Başkan Türkyılmaz birde Türk Bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim hediye etti. Başkan Türkyılmaz, genç çifte bir ömür mutluluklar dileyerek, evliliğin önemini anlattı.

 “BİZİ ÇOK HEYECANLANDIRDI”

Damat Osman Türkyılmaz, çok mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Üçümüzünde adının aynı olması gerçekten çok şaşırtıcıydı. Bu durum bizi çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Umarım evliliğimiz ömür boyu devam eder.” dedi. Gelin Ebru Türkyılmaz ise, “Başkanımızın ayağına sağlık. Bu adaşlığa vesile olup nikahımızı kıydığı için çok teşekkür ederiz. Güzel bir tesadüftü. Her şey çok güzeldi.” diye konuştu     


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.