Yontan'dan Aldemir'e ziyaret

Yontan'dan Aldemir'e ziyaret
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği,(TÜRMOB) Genel Başkanı A.Masis Yontan, başkanlığa yeniden seçilen Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği,(TÜRMOB) Genel Başkanı A.Masis Yontan, başkanlığa yeniden seçilen Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MESLEK ÜSTÜNLÜĞÜ

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği,(TÜRMOB) Genel Başkanı A.Masis Yontan, "Mesleğin gelişimi, her bireyin ve görev üstlenenlerin, kendi çıkarları yerine mesleğin çıkarlarını birinci öncelik haline getirmeleri ile sağlanabilir. Hep birlikte mesleği yarınlara en iyi şekilde taşımanın gayreti içinde olmalıyız.Geçmişte olduğu gibi yarınlarımızda iş üreterek cevap vermeliyiz. Üreterek gelişeceğiz, güçleneceğiz, birlik ve beraberliğimizi koruyarak gelecek kuşaklara gururla mesleği emanet edeceğiz."

.MUTLU OLDUM

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda  yapılan hayırlı olsun ziyaretine Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi de hazır bulundu. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği,(TÜRMOB) Genel Başkanı A.Masis Yontan'ı odalarında görmekten dolayı mutluluk duyduğunu beyan eden Başkan Ferman Aldemir, " Mesleki sorunlarımızı çözmek, mesleğimizi yarınlara güvenle, umutla taşımak hepimizin yüklendiği sorumluluğun bir gereğidir. Birliğimizi, dayanışmamızı ve birlikteliğimizi koruyarak üstlendiğimiz bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimize inancım tamdır."

SEMİNERLER VERİLDİ

Aldemir, "Dinamik ve geniş uzmanlık yelpazesine sahip olan muhasebe mesleğinin icracıları olarak eğitimler mesleğimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olmuştur. Özellikle son yıllardaki mevzuat değişiklikleri ve mesleğimizdeki yeni uygulamalar ile mesleki eğitimler mesleğimizin olmazsa olmazlarını oluşturmaktadır. Bu nedenle özellik arz eden konularda  bilgilendirmek amacıyla 28 defa eğitim semineri verilmiştir.  13 Haziran 1989 Tarihinde yürürlüğe giren 3568 sayılı meslek yasası ile 112 bini aşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir  ülke genelinde faaliyet göstermektedir. 77 Serbest Muhasebeci  Mali Müşavir ve 8 Yeminli Mali Müşavirler odası ile üst birliğimiz Türmob çatısı altında Türkiye genelinde 5 milyon mükellefe hizmet vermektedir. Muhasebe ve Mali Müşavirlik hizmetleri ülke ekonomisine ve işletmelere kattığı değer bir hayli fazladır. Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler üreten, çalışan ve dinamik bir Türkiye için çalışıyor ve ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için, ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan memleketin her köşesinde ve ilimizde hizmet sunan bir meslek örgütüyüz."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.