Yöresel yemeklerle Türk Mutfağı haftası kutlandı  

Yöresel yemeklerle Türk Mutfağı haftası kutlandı  
Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ’21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında öğrenciler ve şefler birbirinden yöresel lezzetli yemekler yaptı. 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
’21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Kırıkkale Valiliği ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından gastronomi alanında okuyan öğrenciler ile şefleri bir araya geldi. Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği Başkanı Özgür Dönmez, Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliği Kırıkkale temsilcisi şef Hüseyin Şipal ve çok sayıda öğrenci, günün anısına yöresel yemekler yaparak bu haftayı kutladı. 

TOKMAK KÖFTE YAPTILAR 
Etkinlikte konuşma yapan Şipal, emeği geçen herkese teşekkür etti. Dönmez ise; “Kırıkkale Pastacılar Aşçılar Kebapçılar Derneği olarak Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 21-27 Mayıs arası kutlanan “Türk Mutfağı Haftası”na dernek olarak katılım gösterdik, Kırıkkale’mizin Yöresel Yemeği olan “Karaahmetli Tokmak Köfte”yi etkinliği gelen davetlilere hem tanıttık hep de beraber dövdük” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.