Hacılar Kasabası’na konteyner desteği

Hacılar Kasabası’na konteyner desteği
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hacılar Belde Belediyesi'ne çevre kirliliğini azaltmaya yönelik 840.000 TL hibe desteği sağladı. Bu destekle beldeye 50 adet 400 litrelik ve 52 adet 770 litrelik çöp konteyneri alınacak.

KASABA İÇİN ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hacılar Belde Belediyesi'ne çevre kirliliğini azaltmaya yönelik önemli bir destek sağladı. Bakanlık, beldeye 50 adet 400 litrelik ve 52 adet 770 litrelik çöp konteyneri alımı için toplamda 840.000 TL hibe desteği tahsis etti. Bu destek sayesinde, Hacılar kasabasındaki evsel katı atıkların daha düzenli bir şekilde toplanması hedefleniyor

konteynir-jpg2.jpg

GEREKEN TÜM ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ

Yeni konteynerlerin yerleştirilmesiyle birlikte, çevre temizliği ve halk sağlığının korunması açısından önemli bir adım atılmış olacak. Hacılar Belde Belediye Başkanı, bu desteğin çevre kirliliğinin önlenmesi konusunda büyük katkı sağlayacağını vurgulayarak, "Halkımızın daha temiz bir çevrede yaşaması için gereken tüm çalışmaları yapacağız. Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu. Yeni konteynerlerin kısa süre içinde beldeye yerleştirilmesi planlanıyor. Bu sayede, hem çevre estetiği artırılacak hem de atık yönetimi konusunda daha etkin bir sistem oluşturulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.