Head and Shoulders İsrail malı mı? Head and Shoulders hangi ülkenin markası?

Head and Shoulders İsrail malı mı? Head and Shoulders hangi ülkenin markası?
İsrail-Filistin Savaşı'nın ardından bir çok marka ve kuruluşun İsrail malı olup olmadığı araştırılıyor. Peki bir çok ülkede faaliyet gösteren gıda markası Head & Shoulders İsrail malı mı? Head and Shoulders hangi ülkenin, nerenin malı? İşte detaylar...

Head and Shoulders İsrail malı mı?

Head and Shoulders İsrail malı değildir. Head and Shoulders, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir saç bakım markasıdır. Procter & Gamble tarafından üretilir ve satılır. Procter & Gamble'ın İsrail'de bir yan kuruluşu vardır, ancak Head and Shoulders bu yan kuruluş tarafından üretilmez. Head and Shoulders, Procter & Gamble'ın Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tesislerinde üretilir.

Bu nedenle, Head and Shoulders hem Amerika hem de uluslararası bir markadır. Türkiye'de satılan Head and Shoulders şampuanları, Amerika Birleşik Devletleri'nden ithal edilmekte.

hd-2.jpg

Head and Shoulders hangi ülkenin markası?

Head & Shoulders, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir saç bakım markasıdır. Procter & Gamble tarafından üretilir ve satılır. 1961'de piyasaya sürüldü ve dünya çapında en çok satan şampuan markalarından biridir.

Head & Shoulders, kepek önleyici şampuanları ile tanınır. Bu şampuanlar, kepek oluşumuna neden olan Malassezia furfur mantarını öldürerek çalışır. Head & Shoulders ayrıca saç dökülmesi, kuru saç ve yağlı saç gibi diğer saç sorunlarını tedavi etmek için tasarlanmış ürünler de sunmakta.

Head & Shoulders, dünya çapında 80'den fazla ülkede satılmakta. Türkiye'de de oldukça popüler bir markadır.

hd-3.jpg

Head & Shoulders'ın İsrail malı olduğu iddiaları

İnternette bazı iddialar, Head & Shoulders şampuanının İsrail malı olduğunu öne sürüyor. Ancak, bu iddialar doğru değil. Head & Shoulders, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir markadır. Procter & Gamble'ın İsrail'de bir yan kuruluşu vardır, ancak Head & Shoulders bu yan kuruluş tarafından üretilmez. Head & Shoulders, Procter & Gamble'ın Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tesislerinde üretilir.

Sonuç olarak, Head & Shoulders İsrail malı değildir. Bu şampuan, Amerika Birleşik Devletleri'nde üretilir ve satılır.

hd-4.jpg

Head and Shoulders sahibi kimdir?

Head and Shoulders, Procter & Gamble (P&G) şirketine aittir. 1961 yılında Procter & Gamble tarafından satın alındı ve o zamandan beri dünyanın en çok satan kepek önleyici şampuanı haline geldi. P&G, dünyanın en büyük tüketim malları şirketlerinden biridir. Saç bakım ürünlerinin yanı sıra kişisel bakım, ev temizliği, bebek ürünleri, evcil hayvan ürünleri ve sağlık ürünleri gibi çeşitli kategorilerde ürünler üretir ve satar.

hd-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.