Hilmi Şen, Balışeyh için ‘Bismillah’ dedi

Hilmi Şen, Balışeyh için ‘Bismillah’ dedi
 Muhabir
Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanvekili Hilmi Şen, AK Parti’den Balışeyh Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Yapacakları projeleri kamuoyuna ve vatandaşlara tanıtan Şen, “Balışeyh için büyük ve önemli projelerimiz var" dedi.

BALIŞEYH’İN YÜZYILI OLACAK

31 Mart 2024 yılında yapılacak seçimlere sayılı günler kala Kırıkkale merkez, ilçe ve kasabalarında hareketlilik devam ediyor. Balışeyh ilçesinin yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Hilmi Şen, belediye bakan aday adaylığını açıkladı. Şen, “Türkiye Yüzyılı’nda, Balışeyh'imiz için büyük hedefler koyduk. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

hilmi-2.jpg

BAŞKAN OLMAK PROJEDEN GEÇER

Kırıkkale ve Balışeyh halkının yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanvekili Hilmi Şen, resmi olarak AK Parti’den Balışeyh Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Balışeyh için her alanda ciddi projeleri olduğunu belirten Şen, “Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı baz alarak, ben Balışeyh’te belediye başkan adayı olmak için bu yola çıktım. Tabi, bizim burada, ilçemizde yapacağımız projelerimiz var. Ben her zaman şunu söylüyorum, ‘başkan olmak projeden geçer’.”

hilmi-3.jpg

PROJESİ OLMAYANLARA OY VERMEYİN

“Projesi olmayan hiçbir arkadaşımıza gerçekten oy vermeyin. Bu memlekette yaşıyoruz, bu memleketin suyunu içiyoruz, bu memlekette çöpünüz alınıyor. Ben dört buçuk yıl içerisinde hemşehrilerimizin cenazesinde, düğününde yanında oldum, hizmet verdim. Telefonlarımız 7 gün 24 saat açık oldu. Hiçbir hemşehrimiz kesinlikle kamu kurumunda, hastanede, postanede sahipsiz bırakmadım. Hep onların yanında oldum emrinde oldum, olmaya da devam edeceğim.” dedi.

hilmi-sen.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.