İlkokul öğrencileri şehitliği ziyaret etti

İlkokul öğrencileri şehitliği ziyaret etti
Öğrencilere sosyal, ahlaki ve kültürel değerlerin kazandırılmasını amacıyla başlatılan değerler eğitimi kapsamında Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı İlkokulu öğrencileri Kırıkkale şehitliğini ziyaret etti.

ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİLER

Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı İlkokulu öğrencileri, değerler kulübü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Şehitliği ile Kırıkkale Şehitler Müzesini ziyaret etti. Kulüp öğretmenleri koordinesinde düzenlenen ziyaretlerde gezilen mekânlar konusunda ve şehitlerle ilgili öğrencilere bilgiler verildi. Kırıkkale Şehitliğinde vatan için canlarını feda eden şehitlerin kabri başında dua eden öğrenciler, daha sonra şehitler müzesini ziyaret ederek müze hakkında bilgi aldılar. Duygulu anların yaşandığı ziyaretlerden memnun ayrılan öğrenciler, etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve değerler kulübü üyelerine teşekkür ettiler.

yahsihandaki-ilkokul-ogrencileri-sehitligi-ziyaret-etti-1.jpg

DEĞERLER EĞİTİMİNİN AMACI

Değer eğitiminde, genç bireylerin ve bütün insanların daha karakterli bir yaşam sürmesi ve hayatından memnun kalmasını sağlamak, toplumun iyiliğine katkı sağlamak, insanları ve diğer yaşam grupları için şefkat ve iyilik istemek üzere iki hedefi bulunuyor. Değerler eğitimi kapsamında öğrencilere dürüstlük, hoşgörü, saygı, sevgi, yardımlaşma, sorumluluk, çalışkanlık ve empati gibi değerler öğretilir.

yahsihandaki-ilkokul-ogrencileri-sehitligi-ziyaret-etti-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.