İslami Değerler Külliyesi’nde kandile özel program

İslami Değerler Külliyesi’nde kandile özel program
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de bulunan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi tarafından Mevlid Kandiline özel program düzenlenecek. Kandilde, hep birlikte dualar edilecek. Kandilin manevi atmosferi yaşanacak.

CUMARTESİ GÜNÜ ETKİNLİK DÜZENLENECEK

Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla organize edilen program, 14 Eylül 2024, Cumartesi akşamı saat 19.30'da Karacalı Köyü mevkiindeki külliyede gerçekleşecek. Kırıkkale’de, Mevlit Kandili dolayısıyla düzenlenecek özel bir programla Peygamber Efendimizin (S.A.V) kıymetli emanetleri halkın ziyaretine sunulacak. Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi tarafından organize edilen etkinlik, 14 Eylül 2024, Cumartesi akşamı saat 19.30’da başlayacak. Programın gerçekleşeceği yer ise Karacalı Köyü mevkiindeki İslami Değerler Külliyesi olacak.

kulliye2.jpg

BÜTÜN VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ

Mevlit Kandilinin manevi atmosferini yaşamak ve Peygamber Efendimizin (S.A.V) kutsal emanetlerini görmek isteyen tüm Kırıkkaleliler, bu özel etkinliğe davetlidir. Etkinlikte, Mevlit-i Şerif okunacak ve Efendimizin (S.A.V) mübarek emanetleri hakkında bilgiler verilecek. Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi, bu tür organizasyonlarla İslam’ın değerlerini ve Peygamber sevgisini yaşatmayı amaçlıyor.”

ÖNEMİ BİR KEZ DAHA PEKİŞTİRİLECEK

“Etkinlik, hem ruhsal bir arınma hem de dini bilincin artırılması açısından büyük bir fırsat sunacak. Katılım göstermek isteyenlerin, etkinlik saatinde İslami Değerler Külliyesi’nde hazır bulunmaları bekleniyor. Peygamber Efendimizin (s.a.v) emanetleriyle manevi bir bağ kurmak isteyen herkese açık olan bu özel program, Mevlit Kandilinin anlam ve önemini bir kez daha pekiştirecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.