Kaplan: “Geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz”

Kaplan: “Geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz”
 Haber Merkezi
AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan ve ilçe belediye başkanları, Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’ın ev sahipliğinde bir araya geldiler.

DEVAM EDEN PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

Milletvekili Kaplan, “ Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’ın ev sahipliğinde AK Parti Belediyeciliğinin hizmet vizyonu doğrultusunda düzenlediğimiz aylık olağan ilçe belediye başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda, ilçelerimizin kalkınmasına yönelik devam eden projeleri değerlendirdik, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretecek yeni adımları ele aldık. AK Parti hükümetlerinin sağladığı güçlü destekle, yerelde kalkınma ve sosyal belediyecilik anlayışımızı daha da ileriye taşıyoruz” ifadesinde bulundu.

EN İYİ HİZMETLERU SUNMA GAYRETİNDEYİZ

“Belediyecilikte önceliğimiz her zaman vatandaşın huzuru, refahı ve yaşam kalitesidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da AK Parti’nin hizmet siyasetiyle ilçelerimizdeki değişimi sürdürecek; milletimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillere daha güçlü ve modern şehirler bırakma hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.