Karabacak: “Yeter artık dedik ama bitmedi!”

Karabacak: “Yeter artık dedik ama bitmedi!”
 Haber Merkezi
Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, son zamanlarda veli şikayetlerine bağlı olarak öğretmenler hakkında açılan idare soruşturma sayılarının arttığını söyledi.

TARTIŞILIR HALE GELMİŞTİR

Veli şikayetlerine bağlı olarak öğretmenler hakkında açılan idare soruşturmalar kapsamında Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir’i ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karabacak, “Özellikle Yahşihan ilçemizde bahse konu sayıların daha da artması eğitim camiasının hatta kamuoyunun dikkatini çekecek bir boyuta ulaşmıştır. Kurum ziyaretlerimizde gördük ki öğretmenlerimiz tedirgin ve huzursuz. Hatta bazı tecziye önerilerinin de abartılı ve orantısız olduğu da tartışılır hale gelmiştir” dedi.

karabacak-yeter-artik-dedik-ama-bitmedi-1.jpg

ÖĞRETMENLERİMİZE GÜVENİN

Karabacak, “Elbette ki bu durum alo şikayet hatları ile başlayan bir sürecin tezahürü olmakla birlikte sendikamızın takipçisi olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Ancak inanıyorum ki Salahiyettar makamlarımız meslektaşlarımızın yalnız olmadığı yönünde bir tavır ile öğretmenine sahip çıkacak ve bu menfi duruma Dur diyecektir. Çağrım odur ki; Öğretmeni şikayet mi öğretmene güven mi? Zira Türkiye yüzyılını inşa edecek çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimize güvenin. Şuna inanın ki geleceğimizin teminatı en kıymetlilerimiz olan evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştireceklerdir.”

MİLLETİ KURTARANLAR ÖĞRETMENLERDİR

“Emin olun böyle yaptığınız da Siz kazanacaksınız, çocuklarımız kazanacak, Türkiye kazanacak. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği üzere “ Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.” Bu kapsamda Vali yardımcımız ve Kaymakamımız Sayın Ender Faruk Uzunoğlu’nu ziyaret ederek düşünce ve kanaatlerimizi ilettik. Sayın Kaymakamımızın eğitimciye ve eğitime verdiği değer bilinmektedir. Kendisine nezaketi ve müspet yaklaşımı için teşekkür ederiz. Yine ilçe müdürü Haluk Özdemir ile de problemler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Kendisine nezaketi ve olumlu tavrı için teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.