Karakeçili’de festival için geri sayım başladı

Karakeçili’de festival için geri sayım başladı
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesinde 1 Eylül 2024 Pazar günü coşkuyla kutlanacak 30. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'ne hazırlıklar hız kazanıyor.

GELECEK NESİLLERE AKTARILIYOR

Karakeçili Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda Kaymakam İbrahim Ergin başkanlığında bir araya gelen kamu kurumlarının idarecileri, müdürleri ve muhtarlar, şenliğin başarıyla gerçekleştirilmesi için istişarelerde bulundular ve görevlendirilmeler yapıldı. Toplantıda Kaymakam Ergin, şenliğin önemini vurgulayarak, "Bu yıl 30. kez düzenleyeceğimiz Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği, ilçemiz için büyük önem taşımaktadır. Bu şenlik ile Ertuğrul Gazi'nin ve Oğuz Han geleneğinin izinden giderek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi, kültürümüzü yaşatmayı ve ilçemizi tanıtmayı amaçlıyoruz." dedi.


ORGANİZASYON HARİTASI BELİRLENDİ

Ergin, şenlik programının oldukça kapsamlı olacağını belirterek, "Geleneksel oyunlar, atlı gösteriler, konserler, sergiler ve çeşitli etkinliklerin yer alacağı şenliğe, yurt içinden ve dışından çok sayıda ziyaretçi katılmasını bekliyoruz." diye konuştu. Toplantıda, şenliğin farklı alanlarında görev alacak kamu kurumları ve muhtarlar belirlenerek, yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Kaymakam Ergin, şenliğin organizasyonuna katkıda bulunacak tüm kamu kurumları, muhtarlar ve vatandaşlara teşekkür ederek, "Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak bu şenliği en güzel şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum." dedi. Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'nin, Kırıkkale ve Karakeçili için unutulmaz bir organizasyon olması için tüm katılımcılardan büyük bir özveri ve gayret gösterilmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.