Karakeçili’de öğrenciler gururlandırdı

Karakeçili’de öğrenciler gururlandırdı
 Muhabir
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde, 12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler, etkinlikte bir araya geldi. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

karakecilide-ogrenciler-gururlandirdi-jpg2.jpg

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Etkinlikte öğrenciler tarafından İstiklâl Marşı'nın anlamını yansıtan şiirler okundu ve oratoryo gösterisi sergilendi.

karakecilide-ogrenciler-gururlandirdi-jpg3.jpg

Programda ayrıca, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yapılan anlamlı etkinlik, katılımcılara Mehmet Akif Ersoy ve İstiklâl Marşı'nın tarihî önemini bir kez daha hatırlatırken, programın sonunda büyük bir duygu yoğunluğu yaşandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.