Kerem Aktürkoğlu’ndan transfer sinyali

Kerem Aktürkoğlu’ndan transfer sinyali
Galatasaray'ın ve Türk milli takımının yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu, transfere dair önemli ifadeler kullandı.

TRANSFERDE HEDEF AVRUPA

Kerem Aktürkoğlu, yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da olmaktan çok mutluyum. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Ancak, kariyerimde daha iyi yerlere gelmek istiyorum. Bu nedenle, Avrupa'da oynamak isterim. Ancak, şu anda Galatasaray'a odaklandım. Burada başarılı olmak istiyorum." dedi.

kerem.jpg

“EURO 2024’DE KENDİMİ GÖSTERMEK İSTİYORUM”

Kerem Aktürkoğlu, son 3 yılını özetleyerek, "Erzincanspor'dan Şampiyonlar Ligi'ne uzanan kariyerime dönüp baktığımda başardıklarımla gurur duyuyorum. Tabii ki ailemin ve antrenörlerimin bunda büyük payı var. Ben her zaman daha iyi olmaya çalışan bir oyuncuyum. Antrenmanların asla bitmeyeceğine ve her zaman bir adım daha ileri gidebileceğini inanıyorum. Hedefim Şampiyonlar Ligi’nde ve Almanya EURO 2024'te potansiyelimi daha da fazla gerçekleştirmek" ifadelerini kullandı.

"ZORLU BİR GÖREV"

Başarılı hücum oyuncusu, bu sezon oynadığı 20 karşılaşmada 12 gole direkt olarak etki etmeyi başardı. Teknik direktör Okan Buruk’un onu son maçlarda kanat yerine on numara bölgesinde oynatmasına ise "Zorlu bir görev" olduğunu söyledi. Aktürkoğlu, "Bu rolde oyuna çok fazla etki edebileceğime ve yaratıcılığımı serbest bırakabileceğime inanıyorum, ancak bu aynı zamanda oyunumu adapte etmem ve gelişmeye devam etmem gerektiği anlamına da geliyor" dedi.

kerem-okan.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.