Keskin’e yeniden hayvanat bahçesi yapılıyor

Keskin’e yeniden hayvanat bahçesi yapılıyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Karıştıran mevkiinde, yıllar önce faaliyette bulunan ve sonra atıl duruma düşen hayvanat bahçesi için yeniden girişimler başladı.

YENİDEN TURİZME KAZANDIRILACAK

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde bir dönemlerin en uğrak noktası haline gelen, zaman içerisinde atıl duruma düşen Karıştıran Hayvanat Bahçesi, Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’in çaba ve gayretiyle yeniden hayata geçmeye hazırlanıyor. Bölgede gerekli çalışmaların başlamasıyla birlikte başkan Cönger, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Doğa Koruma ve Hayvan Sağlığı Daire Başkanı Celal Özseyler'i makamında ziyaret eden Cönger, yapılacak çalışmalarla ilgili destek istedi.


GAZİANTEP’E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Karıştıran mevkiinin yeniden turizme kazandırılması amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Cönger, “Yapılan görüşmelerde ilçemizde tekrardan faaliyete geçireceğimiz karıştıran hayvanat bahçesi için gerekli hayvan desteğinin sağlanması konusunda desteklerini vereceklerini beyan ettiler. Keskinimize hayırlı uğurlu olsun. Göreve geldiğimiz günden itibaren elimizden gelen çaba ve gayreti göstermeye devam ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.