Kırıkkale Belediyesi temizlik işleri tam kadro sahada

Kırıkkale Belediyesi temizlik işleri tam kadro sahada
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kenti baştan aşağı temizliyor. Koordineli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bir yandan rutin temizlik işleri yapılırken diğer yandan her gün bir mahalleye giriliyor.

CADDE VE SOKAKLAR TEMİZLENİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatlarıyla Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla şehir merkezinde yer alan cadde ve sokaklarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Koordineli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bir yandan rutin temizlik işleri bir yandan da mahallelerde kapsamlı temizlik çalışmaları yapılıyor.

belediye.jpg

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Ekipler bugün Yenimahalle ve Yaylacık Mahallesi’ne giderek, kapsamlı temizlik çalışmalarını tamamladı. Yapılan toplu temizlik çalışmaları ile Kırıkkale'nin her köşesinde daha temiz ve düzenli bir çevre oluşturulması hedefleniyor.

tam-kadro.jpg

Temizlik İşleri Müdürü Volkan Eryılmaz daha temiz ve nezih bir şehir için periyodik olarak temizlik çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Mahalle sakinleri ise Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve ekiplerine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.