Kırıkkale Belediyesi’nden düğün salonu

Kırıkkale Belediyesi’nden düğün salonu
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediyesi tarafından Millet Bahçesi içerisinde ‘Düğün Salonu ve Kına Konağı’ yaptırıldı. Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale’ye hayırlı olmasını diledi.

500 KİŞİLİK KAPASİTESİ BULUNUYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşlardan en çok gelen talepler arasında yer alan ‘Düğün Salonu ve Kına Konağı’ sözünü tuttu. Millet Bahçesi içerisinde daha önceden Millet Kıraathanesi olarak belirlenen yerin başka bir yere taşınmasıyla birlikte burası evlenecek genç çiftlerin evlilik yolunda ilk adımı atması amacıyla ‘Düğün Salonu ve Kına Konağı’ oldu. Toplamda 500 kişilik kapasitesi bulunan Düğün Salonu, 200 kişilik Kına Konağının kiralanması durumunda da Belediye Başkanlarının hizmetine sunulan TOGG araç, ücretsiz olarak gelin arabası olarak gelin ve damadın hizmetine sunulacak.


TAMAMEN BELEDİYE İMKANLARI KULLANILDI

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Değerli hemşehrilerimiz bugün 12 Temmuz 2024. Göreve geldiğimiz gün olan 4 Nisan 2024'ten beri tam 100 gün geçmiş. Bugün sizlerden gelen ve en fazla talep olan düğün salonu ve kına konağını hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Millet Bahçemiz içerisinde Kıraathane olarak tasarlanan binamızın daha uygun farklı bir binaya taşınmasıyla 900 m2 alan düğün salonu ve kına konağı olarak tasarlanmıştır. Yapılan tüm tefrişat malzemeleri belediyemiz mevcut ekipmanlarıyla döşenmiştir” dedi.


REZERVASYON İÇİN İÇELİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ

Önal, “Yapısal hizmetlerin yüzde 90'ı, boyasından mekanik teçhizatlarına, iç mekan tasarımından bahçe dizaynına ve temizliğine kadar belediye çalışanlarımızın emeğiyle ortaya çıkmıştır. 300 kişilik kapalı, 200 kişilik açık alan ile toplamda 500 kişilik düğün salonu, 200 kişilik kına evi kiralanması durumunda belediye başkanımızın hizmetine sunulan ülkemizin ürettiği ilk araç olan TOGG, gelin arabası olarak sizlerin hizmetine ücretsiz olarak sunulacaktır. Minimum maliyetle ve bol emekle ortaya çıkardığımız Kırıkkale'nin en şık düğün salonu edasıyla yola çıktığımız düğün salonunu sizlere piyasanın en uygun kiralama bedeliyle sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Rezervasyon için 16 Temmuz tarihinden itibaren bizlerle iletişime geçebilirsiniz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.