Kırıkkale Belediyesi’nden öğrencilere akademik destek

Kırıkkale Belediyesi’nden öğrencilere akademik destek
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz akademik destek kampı gerçekleştirecek. Kamp için başvurular bugün başladı.

İLK DERS ZİLİ 7 EYLÜL’DE ÇALACAK

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın gençlerin eğitimine yönelik destek talimatları kapsamında Kırıkkale Belediyesi tarafından, 2 Haziran’daki Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz akademik destek kampı gerçekleştirecek. Ücretsiz akademik destek kampının başvuruları bugün başladı. 27 Ağustos’ta sona erecek başvuruların ilk ders zili ise 7 Eylül’de çalacak.

44.jpg

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Önal ve Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezine giderek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada uzman öğretmen kadrosu ile bir araya gelen Başkanımız Sayın Ahmet Önal, “Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezimizde LGS öğrencileri için Akademik Destek Kampımız başlıyor. Alanında uzman deneyimli öğretmen kadrosu, nitelikli yayınları, deneme sınavları, rehberlik ve koçluk hizmeti, sesli ve sessiz kütüphaneleri, ulaşım ve yemek desteğiyle tamamen ücretsiz olan hizmetimizden faydalanmak için 19-27 Ağustos tarihleri arasında ön kayıtlar alınacaktır.

13.jpg

KONTENJANDAN FAYDALANMAK İÇİN ACELE EDİN

Ön kayıtlar Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi'nde yüz yüze gerçekleştirilecek olup veli ve öğrencinin beraber müracaat etmesi gerekmektedir. Ön kayıtlar arasından yapılacak objektif ve puanlama sistemine dayalı seçmelerden sonra asıl kayıtlarımız oluşturularak duyurulacaktır. Derslerimiz 7 Eylül'de başlıyor. Sınırlı kontenjandan faydalanmak için acele edin” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.