Kırıkkale Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye desteği

Kırıkkale Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye desteği
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediyesi sosyal belediyecilik ilkesi çerçevesinde öğrencilere yönelik önemli bir destek projesine imza attı.

BAŞKAN ÖNAL TALİMAT VERDİ

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi ile Kırıkkale Evi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEVDER) ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaparak, destek oluyor.

2024-2025 eğitim döneminin başlamasıyla birlikte, pek çok öğrenci ve aile kırtasiye malzemeleri konusunda zorluk yaşamaya başladı. Ancak, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatları doğrultusunda bu durumu hafifletmek amacıyla başlatılan kırtasiye yardımı kampanyası, ihtiyaç sahibi öğrencilere önemli bir destek sağlıyor.

kirtasiyedestegi2-002.jpeg

BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi ile Kırıkkale Evimiz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya kapsamında, öğrencilere çanta, defter, kalem, silgi, boyama malzemeleri gibi temel kırtasiye ürünleri dağıtılıyor. Özellikle düşük gelirli ailelerden gelen başvurular değerlendirilerek, ihtiyaçlar doğrultusunda yardım ediliyor.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER BELİRLENDİ

Sosyal Yardım Merkezi’nde gerçekleştirilen dağıtıma Sosyal Yardım Merkezi Başkanı İlknur Ataklı ve Kırıkkale Evimiz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KEVDER) Başkanı Recep Can Akbıyık katıldı. Burada öğrencilere kırtasiye malzemelerini takdim eden KEVDER Başkanı Akbıyık, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatlarıyla Sosyal Yardım Merkezi ile Kırıkkale Evimiz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kent genelinde ihtiyaç sahibi öğrencileri belirlediklerini söyledi.

kirtasiyedestegi3-001.jpeg

AMACIMIZ EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ SAĞLAMAK

Kampanyanın amacı hakkında bilgi veren Başkan Akbıyık, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve öğrencilerin eğitim sürecine daha iyi hazırlanmalarını desteklemek olduğunu belirterek, “Burada önceden belirlediğimiz çocuklarımıza çanta ve kırtasiye yardımında bulunuyoruz. 2024 – 2025 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize başarılar dileriz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.