Kırıkkale Belediyesi’nden şehit aileleri ve gazilere iftar

Kırıkkale Belediyesi’nden şehit aileleri ve gazilere iftar
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Belediye Düğün Salonu’nda 18 Mart’ta şehit aileleri ve gazileri için iftar verildi. Program Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı, şehitlerimiz için dualar edildi. Başkan Önal ve eşi Özge Önal iftar sofrasına katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek masaları ziyaret etti. Önal, programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Burada sizlerle beraber olmak bizim için değerli. Burada en büyük ailemle beraberim.”

kirikkale-belediyesinden-sehit-aileleri-ve-gazilere-iftar2.jpg

MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

“En büyük ailemizin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki buradasınız. Biz ne kadar şükretsek ne kadar dua etsek sizlerin haklarını asla ödeyemeyiz. Gerçekten bugün bu cennet vatanda huzur ve refah içerisindeysek, kafamızı yastığa koyduğumuzda uyuyabiliyorsak bunu çok kıymetli şehitlerimize borçluyuz, gazilerimize borçluyuz. Onlar bu cennet vatan için canlarını, en kıymetlilerini toprağa verdiler. Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Cenabı Allah mekanlarını cennet eylesin, yattıkları yer nur olsun.

kirikkale-belediyesinden-sehit-aileleri-ve-gazilere-iftar.jpg

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Tabi bu kıymetli şehitlerimizi yetiştiren, büyüten toprağa teslim eden her biri birbirinden kıymetli en kıymetlilerini bile toprağa defin eden toprağa verirken vatan sağ olsun diyen o çok kıymetli şehit ailelerimiz. Büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Onlar için hayır dua ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi. Program yapılan konuşmaların ardın sona erdi. İftar programına Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir, Recep Sefer, Tuncay Tuncer, Ayşe Özçam, Eda Gökçe Toprak, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, birim müdürleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.