Kırıkkale FK, seri peşinde!

Kırıkkale FK, seri peşinde!
 Muhabir
Kırıkkale Futbol Kulübü, sezonun ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü'nden 3 puan almayı bildi. 2'de 2 yapan kırmızı lacivertliler, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşmaya çıkacak.

ASİST CAN VURAL, GOL OSMAN ARSLANTAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele veren Kırıkkale Futbol Kulübü, sezonun ikinci haftasında da 3 puanı hanesine yazdırdı. Zorlu geçen deplasman maçında yine sahneye Osman Arslantaş çıktı. Genç yetenek Arslantaş, dakikalar 75'i gösterdiğinde Can Vural'ın rakip ceza sahası içerisine yaptığı asisti gole çevirdi. Meşin yuvarlağı rakip kaleye gönderen Arslantaş, Ziraat Türkiye kupası dahil çıktığı bütün karşılaşmalarda rakip kaleleri toplamda 5 kez havalandırdı.

kirikkalefk2.jpg

AĞRI TARAFTARINDAN ÇİRKİN TEZAHÜRAT

2 haftalık sezonda puan kaybı yaşayan Kolibri Ağrı 1970 Spor'un taraftarları, karşılaşma başladığı andan itibaren sportmenliğe aykırı davranışlarıyla dikkat çekti. Küfürlerin adeta havada uçuştuğu karşılaşmada, Ağrı taraftarı misafirperverlikten uzak bir davranış sergiledi. Dakikalar 75'i gösterdiğinde Kırıkkale FK'yı öne geçiren golü atan Osman Arslantaş'tan sonra Ağrı taraftarı, ağza alınmayacak kelimeleri tezahüratmış gibi söylemeye devam etti. Karşılaşmada Ağrı Emniyet Müdürlüğü ile TFF gözlemcisinin kamera kayıtlarına karşı alınacak karar ise merakla bekleniyor.

COŞKUNDERE: “3’TE 3 YAPMAK İSTİYORUZ”

Alınan galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Kırıkkale FK Teknik Direktörü Ercümend Coşkundere, sezon sonu için belirledikleri hedef doğrultusunda ilerlediklerini dile getirdi. Akedaş Epsas Kahramanmaraş İstiklalspor ile önemli bir maça çıkacaklarına vurgu yapan Coşkundere, karşılaşma için bütün hazırlıklara başladıklarını ifade etti.

kirikkalefk3.jpg
​​​​

RAKİP ANALİZLERİMİZİ YAPIYORUZ

Saha içerisine rakip üzerinde uyguladıkları taktiksel çalışmaların büyük faydasını gördüklerine dikkat çeken Coşkundere, "Bütün rakiplerimize karşı analizlerimizi yapıyoruz. Rakiplerimize karşı eksiklikleri ve artılarımızı ortaya koyarak bir ilk 11 oluşturuyoruz. İnşallah bu hafta kendi evimizde de oynayacağımız karşılaşma ile 3'te 3 yapmak istiyoruz" dedi. Karşılaşma 22 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Başpınar Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın hakemleri, önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.