Kırıkkale FK, tatlı ikramıyla moral buldu

Kırıkkale FK, tatlı ikramıyla moral buldu
 Haber Merkezi
Hafta sonu başlayacak olan TFF 3. Lig sezonu öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale Futbol Kulübü takımına antrenman öncesi tatlı ikramında bulundu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale Futbol Kulübü antrenmanlarını ziyaret etti. Ziyarette futbolculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulunan Güneş, her zaman destekçisi olduklarını vurguladı. 2. Lig yolunda başarılar dileyen Güneş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını vurguladı. Sezonun kazasız ve başarı dolu geçmesi temennisinde bulunan Güneş, “Bu hafta kendi evimizde ilk resmi maçımıza çıkacağız. İnşallah üç puanı alan taraf biz oluruz. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

kirikkale-fk-tatli-ikramiyla-moral-buldu2.jpg

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, “Sezona iyi ve güzel şekilde hazırlandık. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş’in yapmış olduğu ziyaret bizlere son derece moral verdi. İnşallah hep birlikte sezonun sonunda şampiyon olarak bir üst lige adım atmanın gururunu yaşarız. Bize inanan ve güvenene bir şehrin desteği arkamızda. Bu destekleri boşa çıkartmamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.