Kırıkkale FK, Ziraat Türkiye Kupasında tur atladı (1-2)

Kırıkkale FK, Ziraat Türkiye Kupasında tur atladı (1-2)
 Haber Merkezi
Kırıkkale Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçını Çankırı Futbol Kulübü karşısında oynadı. Kırmızı lacivertliler, Osman Arslantaş’ın 90+’te bulduğu ikinci golle tur atladı. Karşılaşmada Kırıkkale FK, rakibini 1-2 mağlup etmeyi bildi.

ÇANKIRI DEPLASMANINDA SAHAYA ÇIKTI

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale FK, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Büyükçekmece Tepecikspor karşısında hanesine 3 puan yazdırdı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve Ziraat Türkiye Kupası için sezonun ilk maçına çıkan Kırıkkale FK, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çankırı Futbol Kulübü ile Çankırı’da karşı karşıya geldi.

kirikkalefkdoc4-001.jpg

ÇANKIRI’DA KUPA MAÇINA ÇIKACAK

Karşılaşma Çankırı Atatürk Stadyumu’nda oynandı. 90 dakikalık zorlu karşılaşmayı Buğrahan Dilkan İnanır yönetti. Emrah Kul ve Mert Altan Çakır, yardımcı hakem olarak görev yaptı. Ömer Tahakunt dördüncü hakem, Selami Mete gözlemci, Hasan Aka ise temsilci olarak görev yaptı. Tarihleri boyunca ilk kez karşı karşıya gelen iki takımın 95 dakika süren karşılaşması izleyenlere de büyük bir futbol heyecanı yaşattı.

kirikkalefkdoc1.jpg

İLK YARI BERABERE TAMAMLANDI

Dakikalar 7'yi gösterdiğinde yakaladığı kontra atağı değerlendiren Kırıkkale FK, Osman Arslantaş ile ilk golü bularak 0-1 öne geçti. Dakikalar 29'u gösterdiğinde yaptığı hareket nedeniyle Çankırı FK'da İsmail Çetin kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktıb İlk yarının uzatmalarında Canberk Özçakır, 45+2'de eşitliği getiren golü attı. (1-1)

kirikkalefkdoc3-001.jpg

OSMAN ARSLANTAŞ YİNE SAHNEDE

İkinci yarıya 10 kişi başlayan Çankırı FK karşısında etkili futbol sergilemeye çalışan Kırıkkale FK, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Dakikalar 90+5'i gösterdiğinde sağ kanattan atak yakalayan Kırıkkale FK, ceza sahası içerisine doğru kesilen topu Osman Arslantaş kafasıyla gole çevirdi. Uzatma dakikalarında takımının ve kendisinin ikinci golünü atan Osman Arslantaş, oynadığı lig maçı ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında toplamda 4 gol atmış oldu. Maçı ikinci uzatma dakikalarına götürmeyen Kırıkkale FK, karşılaşmayı 1-2 kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.