Kırıkkale FK, Zonguldak’ta 3 puanın rövanşını aldı!

Kırıkkale FK, Zonguldak’ta 3 puanın rövanşını aldı!
 Muhabir
Kırıkkale Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nın 2'nci Eleme Turu karşılaşmasında Zonguldak FK ile karşı karşıya geldi. Hafta sonu aynı rakibine puan kaptıran kırmızı lacivertliler, rakibini 2-4 yenerek 3'üncü tura ismini yazdırdı.

MORAL BULDU, ÜST TURA ADINI YAZDIRDI

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale FK ile Zonguldak FK, lig maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci kez karşı karşıya geldi. 2024-2025 futbol sezonunun lig karşılaşmasında deplasmanda 1-2’lik skorla puan bırakan Kırıkkale Futbol Kulübü, aldığı galibiyetle hem moral buldu hem de bir üst tura adını yazdırdı. Dakikalar 22'yi gösterdiğinde skırmızı lacivertliler, sol kanattan geliştirilen atağı iyi değerlendirdi. Rakip ceza sahası içerisine doğru kesilen meşin yuvarlağı Can Muhammed Vural, klas bir hareketle Berkay Göçmen ile buluşturdu.

GÖÇMEN VE TUNÇ, GÖZ DOLDURDU

Ceza sahası çizgisi üzerinde düz bir vuruş gerçekleştiren Berkay Göçmen, takımının ve sezonda ilk golünü atmış oldu.(0-1) Dakikalar 35'i gösterdiğnide ise ceza sahasına doğru açılan ortayı iyi değerlendiren Serhat Tunç, kafa golüyle üstünlüğü getiren golü attı. İlk 45 dakikada Kırıkkale FK, Zonguldak FK karşısında 0-2'lik üstünlük ile soyunma odasına gitti. İkinci yarıya her iki takımda temkinli şekilde başladı. Dakikalar 68'i gösterdiğinde Zonguldak FK oyuncusu Okan Baydemir, farkı 1'e düşüren golü kaydetti. (1-2)

kirikkalefk1.jpg

CAN MUHAMMED VURAL GERİ DÖNDÜ

Kırıkkale FK, elde ettiği üstünlüğü korumak ve rakip kale üzerinde gol bulma şanslarını iyi şekilde değerlendiremedi. Dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde sahneye çıkan Ethem Pulgir, cezasahası dışından çektiği sert ve düzgün şutu ile eşitliği getiren golü attı. (2-2). Uzatma dakikalarına oyuncu değişikliğiyle başlayan Kırıkkale FK'da Berkay Göçmen'in yerine Burak Başkaya girdi. Dakikalar 114'ü gösterdiğinde Zonguldak FK ceza sahası içerisinde topla buluşan Burak Başkaya, rakibine çalım atarken yere düşürüldü ve maçın hakemi penaltı kararı verdi. Beyaz noktanın başına geçen Can Muhammed Vural, rakip kaleyi havalandırdı ve üstünlüğü getiren golü kaydetti. (2-3)

kirikkalefk3.jpg

BURAK BAŞKAYA, SKORU BELİRLEDİ

Uzatma dakikaların sonlarına doğru sol kanatta rakibin hatasını iyi değerlendiren Burak Başkaya, kalecinin üzerinden aşırdığı meşin yuvarlağı rakip kaleye gönderdi. Başkaya, takımına tur atlatan golü attı. Karşılaşma, 2-4'lük skorla kırmızı lacivertlilerin üstünlüğüyle tamamlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.