Kırıkkale FK’ya uçak yasağı!

Kırıkkale FK’ya uçak yasağı!
Kırıkkale Futbol Kulübü Yönetimi, alınan 2 mağlubiyetin önemli kararlar aldı. Takım kafilesine deplasmanlar için uçak yasağı getirildi. Bütün takım yönetimi artık taraftarlarla eşit şekilde otobüslerle ulaşım sağlayacak!

KULÜP YÖNETİMİ ÖNEMLİ KARARLAR ALDI

Sezon başında iç sala ve dış sahada 6 puan toplayabilen Ziraat Türkiye Kupası’nda 2’nci tura yükselme başarısı gösteren Kırıkkale Futbol Kulübü, son 2 haftada herkesin beklediği kaliteli futbolu sahada gözler önüne seremedi. Kırıkkale’de oynanan Kahramanmaraş İstiklal yenilgisi ve ardından Edirne deplasmanında elde edilen puan kayıpları kulüp yönetimin olduğu gibi bütün şehrin şampiyonluk umudu toplayan Kırıkkale’ye gölge düşürdü.

TARAFTARLA AYNI ŞARTTA OLACAK

Hafta sonu sezonun 5’nci hafta karşılaşmasında Zonguldak’ta oynayacak olan Kırıkkale Futbol Kulübü Yönetimi, aldığı kararlarla duruşunu göstermiş oldu. Kırıkkale FK Yönetimi, “Takımımızın her oyuncusu, bu formayı terleten her birey, onur ve sorumlulukla hareket etmelidir. Bizim mücadelemiz, sahada ve saha dışında aynı ciddiyetle devam edecektir. Ayrıca, tüm deplasman maçlarına uçak organizasyonları iptal edilmiş olup, takımımız artık taraftarlarımızla aynı şartlarda, aynı mücadele ruhuyla deplasmana gidecektir. Biz, bu büyük camianın bir parçası olarak taraftarımızın yanında, aynı yolda yürüyecek ve zaferleri birlikte kutlayacağız.”

ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

“Takım kaptanlığı da, bu yeni dönemde daha güçlü bir liderlik anlayışı ile yeniden şekillendirilmiştir. Yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda, Adem Ercan, Emre Tosun ve Nurettin Çağlar, bu kutsal görevi devralarak, takımımızı başarıya taşıma sorumluluğunu üstlenmiştir. Bizler, şampiyonluk hedefimizden asla vazgeçmedik. Bu hedef doğrultusunda, oyuncularımız, teknik heyet ve yönetim olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.