Kırıkkale için hazırız kararlıyız

Kırıkkale için hazırız kararlıyız
 Muhabir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üçüncü kez yeniden AK Parti adayı olarak gösterilen Mehmet Saygılı, Kırıkkale’de partilileri tarafından coşkuyla karşılandı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Saygılı, “Bu dönem bizim ustalık dönemimiz olacak.

KIRIKKALE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı resmen netlik kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna üçüncü kez yeniden duyurulan mevcut belediye başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oldu. Ankara’da adaylık açıklaması sonrası Kırıkkale’ye gelen Saygılı, burada parti üyeleri ve belediye işçileri tarafından coşkuyla karşılandı.

kirikkale-icin-haziriz-kararliyiz.png

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Saygılı’nın adaylık açıklamasına destek veren partililer, ‘Başkan Saygılı’, ‘Saygılı nerede biz oradayız’ şeklinde slogan attılar. Ellerine parti bayrakları ve Türk Bayrakları alan vatandaşlar, Saygılı’nın üçüncü dönemde yeniden seçilmesi için destek mesajı verdiler. Parti binası önünde kurulan kürsüye yoğun kalabalık eşliğinde gelen Saygılı’ya, Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, bazı aday adayları ve eski il başkanları da yer aldı.

SAYGILI, CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZE EMANETİ

İlk olarak konuşma yapan İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Saygılı’nın adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu. Pehlivanlı, “Belediye başkanımız 10 yıldır memleketimizi yönetiyor. Öncesinde de bir genel meclis başkanlığı var. 15 yıldır memleketimize hizmet ediyor. İnşallah Allah'ın izniyle bugün Cumhurbaşkanımız tekrar kendisine bu görevi verdi. Elini havaya kaldırdı. Ve Kırıkkale'mize yolladı. Artık Mehmet Saygılı Başkanımız Cumhurbaşkanımızın bize emaneti. Biz de emanete sahip çıkacağız. Ona Allah nasip ederse 31 Mart akşamı tekrardan bayrağı dalgalandırmaya devam ettireceğiz. Hep birlikte Başkanımız 10 yıldır bu tecrübeye haiz. İnşallah yaptığı hizmetlerin üstüne daha da güzel hizmetler koyacak, iyi yaptıklarını devam ettirecek, eksik ya da noksan yaptıklarımız varsa da onların üstüne koya koya gideceğiz. AK Parti belediyeciliği devam edecek. Dolayısıyla o belediyecilik ruhunu burada devam ettireceğiz. Ama hep birlikte sizlerin desteğiyle, bizlerin desteğiyle, teşkilatımızla, vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle birlikte yapacağız. Mehmet Saygılı başkanıma üstün başarılar diliyorum. Kılıcı keskin olsun” diye konuştu.

kirikkale-icin-haziriz-kararliyiz1.png

ŞİMDİ USTALIK DÖNEMİNDEYİZ

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’da yaptığı konuşmasında “Belediye Başkanımıza anlatmamıza gerek yok. Yaptıkları yapacaklarının teminatı olarak görüyoruz. Bugün gerçekten çok mutlu bir gündeyiz. Çünkü 10 yıldır hizmet veren bir belediye başkanımızı tekrardan çıraklık, kalfalık ve ustalık döneminde Mehmet Saygılı Belediye Başkanımızdan sizlerle birlikte Kırıkkale'ye hizmet vermeye devam edeceğiz. Ve sizlerle birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Şimdi cumhurbaşkanımızın bizleri buraya gönderildi. Cumhurbaşkanımız bize dedi ki açık ara farkla sizden Kırıkkale'yi tekrardan istiyorum, inanıyorum, güveniyorum dedi. Bizler de sizlere güvenerek cumhurbaşkanımıza, sizlerin adına, Kırıkkaleli hemşehrilerimiz adına söz verdik. O yüzden bu Bugünden itibaren, bu saatten itibaren telefonlarımızı alıyoruz. Hep birlikte Mehmet Saygılı, Belediye Başkanımızı dürüst, yerli, milli hiçbir akçeli işlerle uğraşmamış, hiçbir yetimin hakkına girmemiş belediye başkanımızla birlikte bu dava için AK Parti davası için cumhurbaşkanımızın yükünü alabilmek için hep birlikte çalışacağız” ifadesini kullandı.

EMANETİNİZE SAHİP ÇIKTIM

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek sözlerine başlayan Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı da yaptığı konuşmasında “10 yıl önce yine bu parti binamızda Rabbim nasip etti ilk aday adaylığı müracaatımızı yaptık. O zaman dedim ki ben tüm hemşerilerime söz vermiştim. Kırıkkale'de bu zamana kadar AK Parti'nin almış olduğu en yüksek oyu almak için gece gündüz sadece ama söz veriyorum dedim. İkinci sözüm de şudur dedim, eğer siz beni belediye başkanı olarak seçerseniz Rabb'im şahittir, gece gündüz çalışacağıma sizin hizmetiniz için çalışacağıma söz veriyorum demiştim. Bugün huzurunuzda sözünü yerine getirmiş bir kişi olarak her iki seçimimizin ikisinde de Kırıkkale tarihinin en yüksek oy oranıyla bu görevi, bu emaneti bana verdiniz. Ve onu yapabilmek için elimden gelen bütün gayreti gösterdim. Devamında belediye başkanı oldum, emanet edildi bize bir görev. Allah şahittir ki bir an bir dakika, bir saniye bile biz bana vermiş olduğunuz emanetin sorumluluğunu üzerinden atmadım” diye konuştu.

kirikkale-icin-haziriz-kararliyiz4.png

HEPSİNDEN ANLIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Başkan Saygılı “Allah'a çok şükür her seçimimizde alnımızın akıyla çıktık. Hain darbe girişimi oldu. Hain darbe girişiminde cumhuriyet ve demokrasi meydanında hatta tüm Türkiye'de meydana ilk inen şehir olduk. Çünkü biz Kırıkkaleliler ne zaman vatan, ne zaman millet, ne zaman bayrak denildiğinde tereddüt etmeden hazırız diyoruz en önde yer alıyoruz. 15 Temmuz'da da anlımızın akıyla çıktık. Peşinden maalesef biliyorsunuz çok büyük bir deprem oldu. Yüzyılın depremi. Seçmiş olduğunuz Kırıkkale Belediye başkanı sizin kardeşiniz, evladınız tüm Türkiye'de deprem bölgesine giden ilk belediye başkanı oldum. Aylarca oralarda kaldım. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, sayın vekilim de şahit oldu, pek çok defa, Kahramanmaraş milletvekillerinin hepsi Kırıkkale değil de onun bizde ayrı bir yeri var diyor. Ben üzerime almış olduğum, sizin bana vermiş olduğunuz sorumlu, eksiksizce yerine getirdiğime inanıyorum”

ROKETSAN’A ALINACAK PERSONELLERE KIRIKKALE’DE İKAMET ŞARTI

Saygılı “Geçmişteki yapılanlar çok çabuk unutulur. İnsanoğlu iyi ye, kolaya, çok çabuk alışır. Hep varmış ve hep olacakmış gibi. Bugün var ama gelecekte olacağı da belli değil. Bizler geleceğin daha iyi olması için çalışan insanlarız. Ben size yapılan şeyleri şimdi teker teker anlatmayacağım ancak birkaçından bahsedeyim. Kırıkkale’ye her aday olan belediye başkanı Etiler Kavşağına üst geçit yapacağı sözünü verdi. Allaha şükür bu da bize nasip oldu. Hepimiz konuşurduk, şehir içi otobüslerimiz neden yok diye. Bugün otobüslerimiz yollarımızda. Türkiye’de dört bilim merkezlerinden birisi Kırıkkale’de. Onlarca park yaptık, yeşil alanlar yaptık. Şehrimizin güzelleştirmek adına çalışmalar gerçekleştirdik. En önemlisi Kırıkkale’ye 26 bin dönüm arazi üzerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla kurulan savunma sanayi alanında şehrimizi merkez yapacak ROKETSAN yatırımımızı kazandırdık. İşçi alımına başladı. Şartlarımızdan bir tanesi de Kırıkkale’de ikamet şartıydı. Bunu da gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Burada binlerce Kırıkkaleli hemşehrimiz çalışacak ve gençlerimiz şehir dışına gitmek zorunda kalmayacak” ifadelerine yer verdi.

ALTYAPIYI DA YİNE BİZ YAPARIZ

Yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalardan da kısa mesajlar veren Başkan Saygılı “Kırıkkale'ye yeni yatırımlar gelmesiyle alakalı Allah nasip ederse, burada milletvekilimiz var, il başkanımız var, el ele verip Kırıkkale'mize yeni yatırımlar gelmesi için gayretle çalışacağız. Belediyecilik anlamında şunu söyleyebilirim, Kırıkkale'nin altyapısının yenilenmeye ihtiyacı var. Allah nasip ederse Kırıkkale'nin altyapısını da yine biz yenileriz. Büyüyen gelişen Kırıkkale artık nüfus artışıyla karşı karşıya. Yeni yerleşim yerleri ve yeni imar sahaları açmak zorundayız. Bu iki büyük başlık altında sayısız hizmetler var. Ama iki önemli konumuz belediyecilik anlamında Rabbim nasip ederse sizlerin desteğiyle inşallah beş yılı kesilmeyecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Biraz önce ilan etti biliyorsunuz. Bu süreçte bize güvendi. Sayın Cumhurbaşkanıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Milletvekilimize, il başkanımıza, bakan yardımcımıza, bütün Teşkilatımıza ve dualarıyla bizi destekleyen hemşehrilerime şükranlarımı iletiyorum. Asla ve asla sizin boynuzu bükmeyeceğiz. Bundan sonra da gece gündüz Rabbim nasip ederse inşallah tüyü yetmemiş, yetimin hakkını korumaya devam edeceğim. 31 Mart’a kadar durmak yok, yola devam” dedi. Konuşmaların ardından günün anısına hep birlikte fotoğraf çektirildi. AK Parti’nin siyasi şarkıları ve konfetiler eşliğinde Saygılı’nın adaylığı kutlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.