Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi'nde ameliyatsız bel fıtığı tedavisi

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi'nde ameliyatsız bel fıtığı tedavisi
Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi başarılı sağlık çalışmalarına devam ediyor. Hastanenin başarılı hekimlerinden Beyin-Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ulaş Öztürk, hastanede ameliyatsız bel fıtığı ve boyun fıtığı tedavisi yöntemi uyguluyor.

ÖZEL BİR UYGULAMA

Bu çok özel ve önemli uygulama ile ilgili hastane ve Op. Dr. Ulaş Öztürk tarafından kamuoyu için bilgilendirme yapıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, “Bel ve boyun fıtıklarında ameliyatsız tedavi yöntemleri uygulanabildiğini biliyor muydunuz? Beyin- Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanımız Op. Dr. Ulaş Öztürk yüzlerce ameliyatsız bel fıtığı tedavisi yapmış başarılı bir hekim. Tedavi hakkında bilgi almak için hocamızdan ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti alabilirsiniz” denildi.

20 YILLIK TECRÜBE

Tedavi yöntemi sadece Kırıkkale’ye özel ve Kırıkkale’de bir ilk olarak 20 yıllık tecrübe ile gerçekleştiriliyor. Tedavi yöntemini bilen ya da duyan çevre iller ve uzak illerden bir çok kişi Op. Dr. Ulaş Öztürk’ün bu uygulaması için Kırıkkale Yaşam Hastanesi’ne geliyor. Uygulamayı gerçekleştiren Beyin-Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ulaş Öztürk, ameliyatsız bel fıtığı tedavisi hakkında paylaşımlarda bulundu ve bu konuda sağlık sorunları yaşayanları bilgilendirdi:

tedavi-ne-kadar-suruyor.jpg

KÖK ÖDEMİ TEDAVİSİ

Kısacası; ameliyat olamayan ya da ameliyat olacak kadar ileri bir fıtığı olmayan hastalar için etkili bir tedavi. Ameliyatsız bel fıtığı tedavisi olarak adlandırılan bu tedavi, yatarak, ilaçlarla bel fıtığının semptomlarının giderilmesini sağlıyor. Avantajları şunlardır:

1. CERRAHİ RİSKLERDEN KAÇINMA:

Bel fıtığı ameliyatı gibi cerrahi müdahaleler, her zaman belirli riskler taşır. Ameliyatsız tedaviler, cerrahi risklerden kaçınmanıza yardımcı olabilir. Enfeksiyon, kanama, anesteziye bağlı komplikasyonlar gibi risklerden kaçınmak, hastalar için önemlidir.

2. DAHA KISA İYİLEŞME SÜRESİ:

Ameliyat sonrası iyileşme süreci genellikle uzun ve zorlu olabilir. Ameliyatsız tedavi yöntemleri, hastaların daha kısa sürede günlük aktivitelerine dönmesini sağlayabilir. Bu, iş veya günlük yaşamın aksamamasını sağlar.

3. ANESTEZİ GEREKSİNİMİNİ AZALTMA:

Cerrahi müdahaleler genellikle genel anestezi gerektirir. Ameliyatsız tedaviler, bu tür anestezi gereksinimini ortadan kaldırabilir veya azaltabilir. Bu da anesteziye bağlı risklerin azalmasına yardımcı olur.

4. DAHA AZ KOMPLİKASYON RİSKİ:

Ameliyatsız tedavi yöntemleri, ameliyat sonrası komplikasyon riskini azaltabilir. Özellikle yaşlı hastalar veya başka sağlık sorunları olanlar için bu avantaj önemlidir.

5. TEKRARLAYAN FITIK RİSKİNİ AZALTMA:

Ameliyatsız tedaviler, bel fıtığının tekrarlama riskini azaltabilir. Cerrahi müdahale sonrası tekrarlayan fıtık oluşma olasılığı daha yüksek olabilir.

6. TÜM OMURGAYA DÖNÜK TEDAVİ:

Kök Ödemi tedavisi ilaçlarla yapıldığından omurganızda bulunan diğer rahatsızlıkların da tedavisi yapılmış oluyor. Boyun fıtığı, skolyoz gibi ağrıya sebep olan rahatsızlıkların da semptomlarında etkilidir.

SONUÇ:

Ameliyatsız bel fıtığı tedavisi, birçok hastanın ağrıyı hafifletmek ve hızlı bir iyileşme süreci geçirmek için cerrahi gerektirmeyecek, ancak klasik ilaç tedavileri ile de rahatlamayacak hastalar için inanılmaz bir seçenek. Her hasta farklıdır ve tedavi seçeneği kişiselleştirilmelidir. Bel fıtığı tedavisinde doğru seçeneği bulmak için uzman tavsiyesi önemlidir.

TEDAVİ NE KADAR SÜRÜYOR?

Üç gün sürüyor. Hastalarımızı tek kişilik odalarda misafir edip, düzenli bir şekilde tedavilerini gerçekleştiriyoruz.

BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Hastane yönetimi, “Beyin – Sinir ve Omurga cerrahisi uzmanımız Op. Dr. Ulaş Öztürk’ün instagram sayfasından görebilirsiniz. Hocamızın tedavi ettiği yüzlerce hastamızdan çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Ameliyatsız tedavi seçeneğini düşünüyorsanız, ücretsiz olarak Ulaş Bey’le görüşebilirsiniz. Daha fazla ayrıntı için 0 318 212 50 00 nolu WhatsApp hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz” bilgisini de paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.