Kırıkkale Üniversitesinde Matematik Öğretim Materyalleri Sergisi

Kırıkkale Üniversitesinde Matematik Öğretim Materyalleri Sergisi
Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Eğitim Fakültesinde “Matematik Öğretim Materyalleri Sergisi” yapıldı.

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE TANITILDI

Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reyhan Tekin Sitrava tarafından “Matematik Öğretiminde Materyal Tasarımı” dersi kapsamında planlanan sergiye öğretim üyeleri, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencileri, Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Ahmet Sümer Ortaokulu, Şehit Mustafa Uğurelli Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenleri katıldı. Etkinlikte, İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin ders kapsamında hazırladıkları matematik öğretimi materyalleri ile Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin kendi bölümleriyle ilgili hazırladığı materyaller sergilendi.

kirikkale-universitesinde-matematik-ogretim-materyalleri-sergisi-1.jpg

MATERYALLERİ YAKINDAN İNCELEDİLER

Öğrenciler, hazırladıkları materyalleri ortaokul öğrencilerine tanıtarak çeşitli uygulamalar eşliğinde öğrencilere bilgi verdiler. Materyaller aracılığıyla Matematik ve Fen Bilgisi alanlarında eğlenceli bir şekilde bilgilerini pekiştiren ve yeni şeyler öğrenen öğrenciler ile materyalleri yakından inceleme fırsatı bulan öğretmenler, verimli geçen etkinlik dolayısıyla Kırıkkale Üniversitesine ve etkinlikte emeği geçen öğretim üyeleri ile öğrencilere teşekkür ederek memnuniyeti dile getirdiler.

kirikkale-universitesinde-matematik-ogretim-materyalleri-sergisi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.