Kırıkkale ve Samsun arasında protokol

Kırıkkale ve Samsun arasında protokol
 Haber Merkezi
Kırıkkale Üniversitesi eğitim, strateji geliştirme, bilimsel ilişkileri geliştirmek ve ortak faaliyetler yapmak amacıyla Samsun Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı.

HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen imza törenine Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Rektör Yardımcılar Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ile senato üyeleri katıldı.

Samsun Üniversitesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın, iş birliği protokolünün her iki kurum adına hayırlı olması temennisinde bulundu.


ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK
Paydaşlara, bölgemize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet sunmak ve mevcut sorunlara kapsamlı çözümler üretmek adına üniversiteler, kamu ve özel sektör kuruluşları ile ortak çalışmalar yapmanın önemine değinen Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a teşekkür ederek iş birliğinin faydalı ve verimli çıktıları olmasını diledi.

Protokolün imzalanmasının ardından Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a Kırıkkale’nin tarihi eserlerinden olan Çeşnigir Köprüsü’nün resmedildiği çini tablo hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.