Kırıkkale’de bu fırında ekmek 6,50 TL

Kırıkkale’de bu fırında ekmek 6,50 TL
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de Bankalar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren fırında vatandaşa destek amacıyla ekmek 6,50 TL olarak satışa sunuluyor. Durumdan gayet memnun olan vatandaş, fırın yetkililerine teşekkür ediyor.

VATANDAŞLARDAN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

Son gülerde gıdadan akaryakıta, giyimden, diğer ürünlere kadar birçok ürüne zam yapılıyor. Geçtiğimiz aylarda Kırıkkale’de 200 gram ekmek 5 TL’den yapılan son zamla birlikte 8 TL’ye, simit fiyatları ise 9 TL’ye yükseltilmişti. Yenidoğan Mahallesi Bankalar Caddesi üzerinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Şafak Unlu Mamulleri, yansıtılan bu fiyat zammına karşı vatandaş için örnek bir karara imza attı.


SİMİT VE POĞAÇA 7,50 TL’DEN SATILIYOR

Şafak Unlu Mamulleri, 200 gram tava ve odun ekmeğini 6, 50 TL’den, simit ve poğaçayı ise 7,50 TL’den vatandaşa sunuyor. Ekonomik sıkıntılarla mücadele veren vatandaşlara destek olmak amacıyla anlamlı bir karara imza atan fırın yetkilileri, “Kırıkkale’de yıllardır faaliyet gösteriyoruz. Vatandaşlarımız son dönemde yapılan zamlarla ayakta durmaya çalışıyor. Artan bu fiyatlar bizleri de etkiliyor. Ama bizler vatandaşımıza katkı olması için böyle bir karara imza attık. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” şeklinde yaptıkları kampanyayla vatandaşa destek verdiklerini yinelediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.