Kırıkkale’de Erasmus+ gençlik projesi

Kırıkkale’de Erasmus+ gençlik projesi
 Haber Merkezi
Kırıkkale, 4-12 Ağustos tarihleri arasında Masal Dil Kültür Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Stomp Out Bullying" isimli Erasmus+ Gençlik Projesi’ne ev sahipliği yaptı.

ÖNEMLİ TECRÜBE EDİNDİLER

Kırıkkale, 4-12 Ağustos tarihleri arasında Masal Dil Kültür Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Stomp Out Bullying" isimli Erasmus+ Gençlik Projesi’ne ev sahipliği yaptı. Akran zorbalığı ile mücadele konulu bu proje kapsamında, İtalya, İspanya, Makedonya ve Bulgaristan'dan gelen genç katılımcılar Kırıkkale'de ağırlandı.

3.jpg

BAŞARILI ŞEKİLDE TAMAMLANDI

Bir hafta süren Gençlik Değişimi programı boyunca, eğitmen Kaan Ceylan liderliğinde akran zorbalığına yönelik çeşitli eğitimler ve etkinlikler düzenlendi. Ayrıca, ilimizi ve ülkemizi tanıtmak amacıyla kültürel geziler de gerçekleştirildi. Proje, belirlenen hedeflere uygun bir şekilde tamamlanarak sona erdi.

1.jpg

YENİ PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Masal Dil Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Uysal, yurtdışından gelen katılımcıların Kırıkkale ve Türkiye'yi çok sevdiklerini ve memnuniyetle ülkelerine döndüklerini belirtti. Derneğin kurucularından Ferda Öztürk Uysal ise, derneğin yeni kurulmuş olmasına rağmen kabul edilen dört Erasmus+ projesinde yer almayı başardığını ve gelecekte ilimize ve ülkemize fayda sağlayacak yeni projeler üzerinde çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.