Kırıkkale’de kayıp kadın cinayet şüphesi! 2 kişi tutuklandı

Kırıkkale’de kayıp kadın cinayet şüphesi! 2 kişi tutuklandı
 Muhabir
Kırıkkale’nin Çelebi İlçesinde yaklaşık 8 gündür kayıp olan 47 yaşındaki kadını arama çalışmaları sürüyor. Cinayete kurban gitmiş şüphesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden 2’si tutuklandı.

EKİPLER HER YERDE ARIYOR

Çelebi İlçesinde yaklaşık 8 gündür kendisinden haber alınamayan 47 yaşındaki S.G.Y. Jandarma, AFAD ve diğer ekipler tarafından her yerde didik didik aranıyor. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında genç kadının cinayete kurban gitmiş olabileceği şüphesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden 2’si tutuklandı. Jandarma, AFAD ve dalgıç ekiplerinin yoğun arama çalışmaları sürüyor.

GENİŞ ÇAPLI ARAMALAR YAPILIYOR

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, 8 gündür kayıp olan 47 yaşındaki S.G.Y. adlı kadını bulmak için başlatılan arama çalışmalarında önemli gelişmeler yaşandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 25 Eylül'de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan bir ihbar üzerine kadının hayatından endişe edildiği bildirildi. Olayın gerçekleştiği Karaağıl köyünde jandarma, AFAD ve dalgıç ekipleri bölge genelinde ve Kızılırmak boyunca geniş çaplı arama çalışmalarına başladı.

KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Elde edilen bulgular ve deliller doğrultusunda olayın cinayet olabileceği düşüncesiyle soruşturma derinleştirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda, kadının kaybolmasıyla bağlantısı olabileceği değerlendirilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 4'ü savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 2'si "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Diğer 2 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kayıp kadını arama çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Yetkililer, sürecin titizlikle takip edildiğini ve gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.