Kırıkkale’de yılın doktoruna ödül

Kırıkkale’de yılın doktoruna ödül
 Haber Merkezi
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Tıp Bayramı’nda yılın doktoru seçilen Dr. Dilek Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Akdoğan, ziyaret anısında yılın doktoruna plaket takdim etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Çerikli Kasabası’nda Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Dilek Çavuşoğlu, yapmış olduğu özverili çalışmalar ve hasta memnuniyeti ile Kırıkkale’de yılın hekimi seçildi. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Tıp Bayramı’nda yılın doktoru seçilen Dr. Dilek Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. Akdoğan, ziyaret anısında yılın doktoruna plaket takdim etti. Akdoğan, “Sağlık camiamız halkımıza hizmet etmek noktasında en ulvi görevlerden bir tanesini onurla, azimle gerçekleştirmektedir” dedi.

HER TÜRLÜ ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR
Akdoğan, “İnsan hayatı kutsiyetiyle görev yapan tüm mesai arkadaşlarımız her türlü övgüye ve mükafata layıktır. Sağlık sistemimiz her branşı ile bir bütün olarak üstün gayret ve özverisiyle büyük önem ve değer taşımaktadır. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Sayın Dr.Dilek Çavuşoğlu hanımefendiyi kutlar bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi bir kez daha ifade etmek isteriz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.