Kırıkkale’de Zafer Bayramı, konserle kutlanacak

Kırıkkale’de Zafer Bayramı, konserle kutlanacak
 Haber Merkezi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümü nedeniyle Kırıkkale Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlenecek. Ünlü ses sanatçısı Oğuz Aksaç, Kırıkkale’de konser verecek.

MEYDANDA ÜCRETSİZ KONSER

Kırıkkale Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza atacak. Cumhuriyet şehri Kırıkkale’de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 31 Ağustos Cumartesi günü Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda konser düzenlenecek. Ünlü ses sanatçısı Oğuz Aksaç, Cumartesi günü Kırıkkalelilerle buluşacak. Zafer Bayramı coşkusu, düzenlenen konserle hep birlikte yaşanacak.

oyun.jpg

ANKARA SEYMENLERİ GÖSTERİ YAPACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinlikte Gökhan Tombak, Murat Arslan, Ankara Seymenleri ile son olarak ünlü türkücü Güler Duman ile ortaklaşa söylediği 'Sevdaya Dert Diyorlar' türküsüyle büyük ilgi gören Oğuz Aksaç, bayram coşkusunu Kırıkkale’de yaşayacak.

kopnser.jpg

Herkesi bu etkinliğe davet eden Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 102’nci yıldönümü coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.