Kırıkkalegücü, Afyon’da sezonu açtı

Kırıkkalegücü, Afyon’da sezonu açtı
 Haber Merkezi
Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, 12 gün sürecek 1. Etap kampının ilk antrenmanına çıktı. Morallerin ve motivasyonun yüksek olduğu takımda, yeni sezon hedefi için şampiyonluk parolasıyla çalışmalar yürütülüyor.

FUTBOLCULARIN PAROLASI ‘ŞAMPİYONLUK’

2024-2025 sezonu hazırlıklarına sıkı şekilde başlayan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, hazırlık kampı için Afyonkarahisar’a gitti. 28 kişilik kafile, Afyon Afbel Thermal & Spa Hotel’de 12 gün sürecek olan kampta sıkı bir idman eğitimi alacaklar. Morallerin ve motivasyonun yüksek olduğu takım, şimdiden sergilediği birlik ve beraberlikle bütün taraftar camiasından takdir toplamaya başladı. Kulüp Başkanı Adnan Duman ve yönetimi de, oluşturduğu başarılı kadrolarla herkesin gönlünü kazandı.

BÜTÜN MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ

Isınma hareketleriyle başlayan ve alışma süreciyle devam edecek olan ilk gün idmanları, diğer günlerde ise kondisyon, taktik çalışmalar, çift kale maçları ve hazırlık maçı gibi süreçle devam edecek. Oyuncularına sonuna kadar güvendiklerini dile getiren Teknik Direktör Ercümend Coşkundere, Kırıkkale’ye bu yıl şampiyonluğu yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Bu yolun sonunda şampiyonluk olduğunu belirten Coşkundere, “Şampiyonluk için sahada bütün mücadelemizi sergileyeceğiz” dedi.

FUTBOLCULAR FORMA İÇİN YARIŞACAK

Takım içerisinde adeta bir forma kapma yarışı olacağına değinen Kırıkkalegücü Genel Kaptanı Bora Tunç, “Birbirinden kaliteli futbolcularımız var. Hepsi birbirinden çok değerli ve kaliteli oyuncularımız var. Yaptığımız transferler sahada bütün futbolcuların forma alma şansı için adeta birbirleriyle de mücadele edecekleri bir dönem olacak. İnşallah bu rekabet bizlere sezon sonunda şampiyonluğu getirecektir. Yönetimimize, kadromuza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Bu sene o sene parolasıyla inşallah şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

SEZON 8 EYLÜL’DE AÇILACAK

Bu sezon TFF 3. Ligde sezon 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. Ligin ikinci yarısı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve TFF 3. Ligde normal sezon 26 Nisan 2025 Cumartesi günü tamamlanacak. 2024 - 2025 sezonunda ligin 26. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak. Lig fikstür çekiminin ise Ağustos ayının başlarında olması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.