Kırıkkalegücü'nün yeni başkanı Adnan Duman oldu

Kırıkkalegücü'nün yeni başkanı Adnan Duman oldu
 Haber Merkezi
Kırıkkalegücü'nde merakla beklenen kongre tamamlandı. Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, kırmızı lacivertlilerin yeni dönemde başkanı oldu. Duman, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

DUMAN VE YÖNETİMİ ADINI YAZDIRDI

2023-2024 sezonunda istediği başarılı elde edemeyen ve sezonu 12’nci sırada tamamlayan Kırıkkalegücü’nde kongre heyecanı yaşandı. Kulüp Başkanı Şeref Akbal’ın sezon bitimine yakın görevi bırakmasının ardından kulüp kongreye gitti. Geçtiğimiz hafta çoğunluğun sağlanamadığı nedeniyle bu haftaya ertelenen kongre kulüp binasında gerçekleştirildi. Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman ve yönetiminin tek liste olarak girdiği seçimde yeni dönem için Duman ve yönetim listesinin adı yazıldı.

kirikkalegucunun-yeni-baskani-adnan-duman-oldu-1.jpg

AKBAL’DAN YENİ YÖNETİME TEBRİK

Kulüp binasında gerçekleştirilen kongre, sayı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından başladı. Kongrenin divan başkanlığını Sami Yanık yaparken, Divan Başkan Vekilliğini Öktem Özcan, Divan Katipliğini ise Abdulkadir Yahşi yaptı. Mali gider ve diğer bütçelerin görüşülerek, oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından eski kulüp başkanı Şeref Akbal, sezon sürecini değerlendirdi. Akbal, sezon boyunca ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve yeni yönetime önümüzdeki sezon başarı temenni etti.

KIRIKKALE’Yİ ULUSLARARASI ARENAYA TAŞIYACAĞIZ

Daha sonra yapılan oylamayla birlikte Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nün yeni başkanı Adnan Duman oy birliğiyle kabul edildi. Kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür eden Duman, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kırıkkalegücü’nü kurumsal bir yapıya kavuşturacaklarını vurgulayan Duman, Kırıkkale’nin uluslararası bir arenaya çıkabilmesi amacıyla bu yönetime talip olduklarını dile getirdi. Kırıkkale’nin sivil toplum kuruluş başkanlarının bu duruma ciddi manada destek verdiğini belirten Duman, Şeref Akbal ve yönetimine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

kirikkalegucunun-yeni-baskani-adnan-duman-oldu-2.jpg

BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ ALTYAPI VE TESİSLEŞME

Hesap defterini incelemediğini ve bu konuda eski başkan Şeref Akbal’a sonuna kadar güvendiğine dikkat çeken Duman, “Eğer ki borç barsa bundan sonra bize ödemek düşer. Bizim yönetim olarak birinci önceliğimiz altyapı olacak. Altyapı faaliyetlerini biran önce elden geçireceğiz. Kurumsallaşma ve tesisleşmeyle birlikte buraya gelen sporcuların hem sporcu hem de insan olarak yaşayabileceği yerlerin tahsis edilmesini arzuluyoruz. Özellikle antrenman sahaları ve stadyum sorunun çözülmesi ve sportif başarının gelmesi için altyapı bizim birinci vazifemiz olacak.”

KIRIKKALEGÜCÜ’NÜN İSMİ DEĞİŞECEK

“Bugün bu yönetimde Kırıkkale’nin en saygın şirketleri bir araya geldi. Bizler zaman zaman dışarıdan eleştiriler alıyoruz. Paradan oluşan ama futbol yönetimini bilmeyen bir yönetim olduğu konusunda eleştiriler alıyoruz. Ama bizlerin yanında olan Ankaragücü’nün Genel Koordinatörü Mehmet Genç başkanımızı kimse bilmiyor. Biz bu yola bilerek çıktık, ilimle ve bilimle takımı yöneteceğiz. Kimseye dayatma yapmayacağız. Bu işin nasıl yapılacağını ve nasıl yapılmaması gerektiğini, herkese eşit şekilde kamuoyuna açıklayacağız. Bizim tek amacımız Kırıkkalegücü’nü 81 il genelinde konuşulması. Kırıkkalegücü’nün de inşallah ileriki süreçte ismini değiştirerek, Kırıkkalespor olması noktasında elimizden geleni yapacağız. Bizler maddi ve manevi olarak bu işin üstesinden geleceğiz.”

kirikkalegucunun-yeni-baskani-adnan-duman-oldu-3.jpg

KIRIKKALE, SPOR YUVASINA DÖNÜŞECEK

Kırıkkale’nin spor yuvasına dönüşmesi noktasında var güçleriyle çalışacaklarını belirten Duman, “Emin olun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ben kendim ve yönetimim adına buna söz veriyorum. Akçeli bir işle uğraşmadan, üç beş kuruş para ibda edilmeyen mali genle kurulla karşınıza gelmeyeceğiz. Kırıkkalespor’un yıllık bütçesi burada bulunan şirketlerimizin bir aylık cirosu bile değil. O yüzden burada üç kuruşa, beş kuruşa tamah edecek kimse yoktur. İnanın bizler buraya zaman harcadığımızda ticari kayıp yaşayacağımızı bilmenizi isterim.

BİZLER BU İŞE KURUMSAL GİRDİK

“Bizim amacımız altyapıları, tesisleri ve stadyumu tamamlayarak komple bir spor şehri olmak istiyoruz. Tabii ki bizimde amacımız bir üst lige çıkmak. Ama altyapıyı yapmadan, tesisleri tamamlamadan, ikinci lige çıksanız ne anlamı var. Bizler hem taraftarlarımızla hem stadyumlarımızla hem de tesislerimizi komple baştan aşağı inşa edeceğiz. Bizler bu işe kurumsal düşünerek girdik, inşallah kurumsal düşüneceğiz. Şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah çok güzel işlere imza atacağız” dedi.

kirikkalegucunun-yeni-baskani-adnan-duman-oldu-4.jpg

SPOR BİR ŞEHİR İÇİN OLMAZSA OLMAZDIR

Son olarak kısa bir konuşma yapan TSO Başkanı Ahmet Varlı, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu. Sporun bir ekonomik boyutu olduğunu belirten Varlı, “Biz burada inşallah hep birlikte kurumsal altyapıyı sağlayacağız. İnşallah bu dönemde kurumsal altyapıyı sağlayarak, şehrimizi daha üst seviyelere çıkartmayı hedefliyoruz. Çünkü günümüzde futbol ekonominin olmazsa olmazı ve farklı bir endüstri. Bir sanayi gibi ekonomi alanı bulunuyor. Spor bir şehir için olmazsa olmaz faktörler arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Adnan Duman

Ramazan Ayan

Remzi Özder

Gökhan Üstüner

Mehmet Genç

Ömer Akçelik

Ziya Akyön

Ahmet Ereli

Ferhat Baştuğ

Ali Dolu

Kadir Yahşi

Furkan Özen

Yıldırım Çiçek

Ersan Zengin

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

Ahmet Varlı

Salih Eroğlu

Öktem Özcan

ASKF DELEGELERİ

Adnan Duman

Ramazan Ayan

Mehmet Genç

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.